Αναμονή στην ΑΕΚ μέχρι την επισημοποίηση των εξελίξεων

0

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο μόνο αδιάφορες δεν άφησαν τις ελληνικές ομάδες. Οι οποίες υποδέχθηκαν μάλλον θετικά την αποφυγή ενός GRexit αλλά και οι ενδιαφερόμενες για την συνέχεια και την επανεκκίνηση του Κυπέλλου μετά από την υποχώρηση της ΕΠΟ.

20160325_56f552a6d31bc

Στην ΑΕΚ η θέση ήταν σταθερή αμετάκλητη και καθαρή εξαρχής. Η ΕΠΟ έπρεπε να δεχθεί την εναρμόνιση της με το καταστατικό τόσο της FIFA όσο και της UEFA. Μέσα απ αυτή την κίνηση θα έρθει και η κάθαρση στις τάξεις της ΕΠΟ και εν συνεχεία να αλλάξει το σκηνικό που προβληματίζει τόσο τις ομάδες -όχι όλες- όσο και την πλειοψηφία του φίλαθλου κοινού που θέλουν ένα καλύτερο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Έτσι έγινε και έτσι έπρεπε να γίνει και γιαυτό τον λόγο υπάρχει αέρας δικαίωσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε ισχυρό παρών και θέση σε όλες τις θέσεις για κάθε ζήτημα σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Ωστόσο μέχρι στιγμής υπάρχει επίσημη θέση εκ μέρους της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τις αποφάσεις και τα γεγονότα της ημέρας. Αυτό διότι περιμένουν όλοι μέχρι και την Παρασκευή όπου και επίσημα η ΕΠΟ θα έχει κάνει πίσω, το GREXIT θα ανήκει στο παρελθόν και το ποδόσφαιρο θα έχει αλλάξει πλέον σελίδα, μια σελίδα σίγουρα καλύτερη για όλους.


Comments are closed.