Ανανέωσε με ΠΑΣ ο Κολοβέτσιος

0

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2016 θα είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ!

kolobetsios_mini«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016», αναφέρει η ανακοίνωση του ηπειρώτικου συλλόγου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι “χάνεται” ο Κολοβέτσιος. Θα πάρει περισσότερη εμπειρία στη Super League και σε τρία χρόνια δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί ξανά για την απόκτησή του.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πραγματοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου από την διοίκηση πριν ακόμη αυτό λήξει.

Πάντα τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και από την δική μου, υπήρχε θετική διάθεση για να συνεχίσουμε μαζί και στην συνάντηση που είχαμε καλύφθηκα πλήρως και συμφωνήσαμε.

Οι σημαντικότεροι λόγοι που πήρα την απόφαση να συνεχίσω είναι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, τον προπονητή μου κο Σάββα Παντελίδη, τον Διευθυντή κο Νιαρχάκο, αλλά και όλους όσους είναι κοντά στην ομάδα, όπως επίσης και το καλό κλίμα που υπάρχει αφού όλα τα παιδιά είμαστε φίλοι και δουλεύουμε προπάντων για το καλό της ομάδας μας.

Από την πλευρά μου θα προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και τους καλώ όλους να συνεχίσουμε μαζί την πετυχημένη προσπάθεια που κάνουμε μέχρι τώρα».


Comments are closed.