ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αντίο αγαπημένο μας παλικάρι…

Published

on

Σαν κεραμίδα έσκασε στα αφτιά μας το κακό μαντάτο… Ο Αντρέας Ζαντόπουλος, δεν είναι πια μαζί μας…

O Αντρέας Ζαντόπουλος (αριστερά), με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ Γιάννη Αρβανίτη και τον επιστήθιο φίλο του Δημήτρη Νικολαϊδη, σε αποστολή για το AEK LIVE!

Ο αγαπημένος Αντρέας ήταν μόλις 26 χρονών… Λάτρευε την ΑΕΚ με μοναδικό πάθος και την παρακολουθούσε με κάθε δυνατό τρόπο, ξεπερνώντας τις δυσκολίες υγείας που αντιμετώπιζε.
Ήταν από τα παιδιά που στήριξαν με δύναμη και αγάπη το AEK LIVE στα πρώτα δημιουργικά χρόνια. Αφιέρωνε ώρες πάνω από τον υπολογιστή, γράφοντας για την ΑΕΚάρα του, πάντα με λατρεία… Την λάτρευε ΑΕΚ, ήταν το πιο ξεχωριστό κομμάτι της ζωής του και το έδειχνε αυτό με πράξεις, όχι με λόγια. Τρελαινόταν με το ραδιόφωνο και είχε γίνει ένας από τους πλέον αξιοθαύμαστους ραδιοπαραγωγούς, μιλώντας πάντα για την ΑΕΚάρα, παρότι βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη.

Τι να πούμε; Αντίο; Υπάρχουν αντίο σε ένα παλικάρι σαν τον Αντρέα; ΜΟΝΟ ευτυχία που τον γνώρισαμε και άλλαξε μικρά μικρά κομμάτια στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μας. Καλό δρόμο παλικάρι μας…

ΟΛΗ η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ (τότε), αγκαλιά με τα παιδιά του AEK LIVE πριν από αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Ο Αντρέας Ζαντόπουλος αριστερά, o Δημήτρης Νικολαϊδης δεξιά…

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version