ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτο! «Διώχνουν» τα παιδιά από το Futsal της ΑΕΚ!

Published

on

AEKFUTSAL

Τραγικά πράγματα συμβαίνουν στο τμήμα Futsal της ΑΕΚ με κύριο πρόβλημα την αύξηση της μηνιαίας συνδρομής κατά 1/4!

Το τμήμα το οποίο λειτουργεί με νέα διοίκηση, υπό τον Αλέξη Αλεξίου, φαίνεται πως οδηγείτε σε ένα απίστευτο… λάθος! Χθες κυκλοφόρησε η ανακοίνωση της διοίκησης στην οποία αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και οι τιμές των  φετινών συνδρομών που θα καλούνται να πληρώσουν οι γονείς.  Μάλιστα, στη διαμόρφωση των τιμών αναφέρεται ρητά πως λαμβάνονται υπόψη οι υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες. Και όμως, οι γονείς καλούνται να πληρώσουν 50 ευρώ αντι για 4ο που πλήρωναν πέρυσι. Δηλαδή η αύξηση είναι της τάξης του 25%!

Μάλιστα, την ίδια ώρα, άλλες ακαδημίες σε περιοχές που μένουν οι Ενωσίτες έχουν συνδρομή 35 με 40 ευρώ και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν είναι καλύτερες. Αποτέλεσμα; Οι γονείς να σκέφτονται σοβαρά να αλλάξουν την αθλητική στέγη των παιδιών τους, με τον κίνδυνο η ΑΕΚ να χάσει ένα κομμάτι του μέλλοντός της να είναι μεγάλος!

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που απασχολεί αυτούς που ασχολούνται με το τμήμα. Πέρυσι, δόθηκαν 120 ευρώ για κάθε παιδί προκειμένου να αγοραστούν φανέλες οι οποίες θα χρησιμοποιούνταν για 2 χρόνια. Αυτό το ποσό ήταν αρκετά πιο μεγάλο σε σύγκριση με άλλες ακαδημίες. Πλέον, με την αλλαγή της διοίκησης, δεν έχει γίνει κάποια διευκρίνηση για το αν οι οικογένειες θα ξανακληθούν να πληρώσουν για την αθλητική ενδυμασία των παιδιών τους. Όλα αυτά την ώρα που… λαμβάνονται υπόψη οι οικονομικές συνθήκες της ελληνικής κοινωνίας.

Δείτε την ανακοίνωση του τμήματος με τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί.

 

Continue Reading
Advertisement