Απίστευτο κράξιμο του Λυσάνδρου στον Μπαταγιάννη!

0

Απίστευτες εκφράσεις φαίνεται πώς ειπώθηκαν σε ένα ακόμα ΔΣ στην superleague , με τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΕΚ, να εξαπολύει επίθεση εναντίον του προέδρου της superleague ,Βαγγέλη Μπαταγιάννη!Η στάση  του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην συνάντηση που έγινε στην ΕΠΟ για το θέμα του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου και της αποχής των διαιτητών , φαίνεται πώς πυροδότησε την έκρηξη του Μηνά Λυσάνδρου που φαίνεται να είπε με έντονο ύφος  «Τι πήγες και είπες στους διαιτητές; Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις; Πήγες και τα έβαλες μαζί τους; Ποιος σου είπε να το κάνεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε απέναντι στους διαιτητές;».

Ο πρόεδρος της λίγκας , προσπάθησε να αμυνθεί, λέγοντας ότι θα φέρει τα πρακτικά για να δουν όλοι τι ακριβώς είπε, αλλά ο Μηνάς Λυσάνδρου συνέχισε:

«Τα πρακτικά αποτυπώνουν λέξεις, όχι το ύφος σου. Έχουμε μια χορηγία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Τα τηλεοπτικά είναι στον αέρα. Τι κάνεις για όλα αυτά; Σκέψου ότι δεν έχεις καν αντιπολίτευση! Ούτε δηλώσεις κάνουμε εναντίον σου ούτε τίποτα! Και εσύ τι κάνεις; Δηλαδή αν είχες και αντιπολίτευση τι θα έκανες; Εξήγησέ μας! Είσαι ο πρόεδρός μας;».

Με τον Λυσάνδρου συμφώνησε και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης «Πληροφορούμαστε ότι έκανες συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων. Είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, για να του απαντήσει ο Μπαταγιάννης ότι, «έκαναν οι παρατηρητές μια συνάντηση, μου ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της λίγκας να πάω και πήγα». Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Και τι τους είπες; Είσαι αντιπρόεδρος ομάδας και πας σε συνάντηση με τους παρατηρητές, χωρίς καν να έχουμε ενημερωθεί; Πώς πας σε μια τέτοια συνάντηση; Τι ήθελες εκεί;».

Η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ έχει την ίδια άποψη με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.


Comments are closed.