ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

AEK's ON FIRE

Απλά ζούμε για εκείνη την ημέρα

Για την μέρα που θα μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Εκείνη την μέρα που οι φωνές και τα τραγούδια του κόσμου θα κόψουν τα πόδια της αντίπαλης ομάδας.

Published

on

23614F7F4E34FC4E8ABB623175F34A69Για την μέρα που θα μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Εκείνη την μέρα που οι φωνές και τα τραγούδια του κόσμου θα κόψουν τα πόδια της αντίπαλης ομάδας. Εκείνη την μέρα που θα αρχίσει η αυτοκρατορία της ΑΕΚ. Γιατί όλοι όσοι γέλασαν, χλεύασαν όταν η ΑΕΚ ηττήθηκε στο Περιστέρι, θα μετανοήσουν.

Γράφει ο Αντρέας Ψάλτης

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας (με τον τρόπο που γίνεται) θεωρώ ότι τα αρνητικά σχόλια, ότι δηλαδή δεν είναι σωστό μια ομάδα σαν την ΑΕΚ να δοκιμάζει νεαρούς παίκτες κάνουν μόνο κακό στην ομάδα παρά καλό. Βλέπουμε να γίνεται μια έντονη ειλικρινής προσπάθεια να επανέλθει η Ένωση στην κορυφή με πρώτο μέλημα το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Κακά τα ψέματα είτε τον συμπαθούμε είτε όχι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ο μόνος που με την δύναμη και τα χρήματα του μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ. Κι’ αυτό κάνει τώρα. Οι άνθρωποι που τοποθέτησε σε διάφορα πόστα της ΑΕΚ τρέχουν τις διαδικασίες με το σοβαρότερο να είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Παίκτες έφυγαν άλλοι ήρθαν, σκοπεύουν να μείνουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι με την ΑΕΚ είχαν μια ευκαιρία ζωής να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα έστω και μια σεζόν. Σε κάποιους έχει γίνει πρόταση να παραμείνουν στην ομάδα, να γίνουν κομμάτι της Αναγέννησης του συλλόγου. Όσοι συμφώνησαν μαγκιά τους, άλλοι έφυγαν, στην ΑΕΚ δεν παρακαλάμε το αντίθετο γίνεται.
Όλοι μαζί βαδίζουμε με την ομάδα για το αύριο που φαίνεται στον ορίζοντα, για την μέρα της επιστροφής και της πρώτης νίκης.. Δεν αργεί αδέρφια!

ΥΣ: Το AEK LIVE ποιο δυνατό από ποτέ, αντίβαρο σε όσους θέλουν να κάνουν κακό στην ΑΕΚ.  Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα παραμείνει.  Περήφανος που είμαι κομμάτι του!

Αντρέας Ψάλτης

AEK’S ON FIRE

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement