Απλά και μόνο η εμπειρία του Μελισσανίδη!

0

melissanidis4

Πέρασε γρήγορα αυτή η εβδομάδα που μεσολάβησε και είχαμε αρκετά θέματα τα οποία μας απασχόλησαν και απασχολούν την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ σε διάφορα επίπεδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι του συλλόγου.

Βέβαια από εκεί προήλθαν ίσως οι περισσότερες ειδήσεις , θετικές κατά την γνώμη μου εν αντιθέσει με το άλλο κομμάτι του βόλλεϋ ανδρών που ακόμα και τώρα τα πράγματα είναι θολά.

Γράφει ο Άλεξ Οικονόμου

Θα ξεκινήσουμε να αναλύσουμε το κομμάτι που πήρε πάνω του ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μόνο με την εμπειρία του αλλά και τις πετυχημένες πρακτικές και ενέργειές του έδωσε στην ομάδα άλλη πνοή με την δική του συμφωνία που πέτυχε στα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν.

Μετά και τα όσα είχαν ακουστεί και γραφτεί γενικότερα για το τι επικρατεί στην πρώτη κατηγορία (δεν χρειάζεται καν να την ονομάσω), για τα οικονομικά δεδομένα μετά και την αύξηση των ομάδων σε 18 καταλάβαινε κανείς ότι τα πράγματα για ένα καλό συμβόλαιο θα ήταν δύσκολα την επόμενη σεζόν. Όπως όμως έχει δείξει ότι λειτουργεί ο σύλλογος στις επόμενες μέρες του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην κεφαλή του οικοδομήματος από την προηγούμενη επιτυχημένη συμφωνία για την ένδυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, έτσι ακριβώς έγινε και τώρα.

Ο κ. Μελισσανίδης πήρε προσωπικά το θέμα πάνω του και με δικές του ενέργειες θέλησε να κλείσει αυτές τις συμφωνίες ως προς το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, η συμφωνία που έκλεισε πρίν μόλις λίγες μέρες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποτελεί από μόνη της πραγματικά μεγάλη αν λάβει κανείς τα δεδομένα που υπήρχαν τις προηγούμενες χρονιές στον συνεταιρισμό της πρώτης κατηγορίας και στην συμφωνία που έκανε η ΑΕΚ από μόνη της.

Σίγουρα και στην επόμενη ενέργεια που περιμένουμε θα υπάρξει ανάλογη πρακτική και για την φανέλα της νέας περιόδου και τον χορηγό αυτής , πράγμα που όπως φαίνεται θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δημήτρης Μελισσανίδης και το επιτελείο του για την καλύτερη και πιο συμφέρουσα προσφορά που θα υπάρξει για την ΑΕΚ. Η εμπειρία του και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποπνέει για τις επόμενες μέρες του συλλόγου , πράγμα που από την αρχή ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι η ομάδα θα λειτουργεί σε διαφορετικά πρότυπα και οι κινήσεις του αυτό δείχνουν μέχρι τώρα.

Η περίπτωση του Κάλα είναι και αυτή μία κίνηση που έχει κάποια εμπόδια αλλά μας δείχνει ότι ο σχεδιασμός δεν γίνεται μόνο με βάση την φετινή πορεία για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία που θα είναι και ο βασικός στόχος φέτος. Ίσως για φέτος η περίπτωση του Κάλα να είναι δύσκολη από ότι φαίνεται δύσκολα δεν θα υπολογίζεται από την ομάδα του , αλλά επειδή είναι “αρρωστάκι” από τότε που πέρασε από την ΑΕΚΑΡΑ με την ομάδα είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του για την επόμενη σεζόν , πράγμα που δεν χρειάζεται να πούμε τι ρόστερ θα έχει η ομάδα στην επόμενη κατηγορία… φαίνεται από μόνο του!

Υ.Γ. : Λύπη μας έχει πιάσει με την κατάσταση της ανδρικής ομάδας βόλλεϋ της ΑΕΚ που κέρδισε στο παρκέ την άνοδό της στην volleyleague αλλά τα χρέη που την κυνηγάνε από τις παλιότερες χρήσεις είναι πραγματικά δυσβάσταχτα αυτή την περίοδο. Βέβαια ακόμα και τώρα δεν\ έχει γίνει έγγραφη αποχώρηση από την κατηγορία.. και αυτό το ελπίζουμε χάρη στους ανθρώπους που προσπαθούν να βρούν λύση εγκαίρως με τους πρώην αθλητές διότι αν η ομάδα δεν καταφέρει να αγωνισθεί φέτος σε καμία κατηγορία … θα είναι ολοφάνερο ότι τα χρήματα για πρώην αθλητές θα είναι πολύ δύσκολο να τα πάρουν έστω και όσα τους προτείνονται τώρα… ας το έχουν και αυτό υπόψιν τους.


Comments are closed.