Απογοήτευση και… ανάγκη για ψηλό!

0Τεράστια η ανάγκη ενίσχυσης στην θέση 5, εκεί που ο… ελαφρύς Χάντερ δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος! Πάρτι από τον Μιλουτίνοφ που συγκεντρώνοντας πολλούς παίκτες πάνω του δημιουργούσε πόλλα ελεύθερα τρίποντα για τους Πειραιώτες.

Προσαρμόστηκε γρήγορα ο Ντελρόι Τζέιμς στην παλιά του ομάδα και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει αρκετά, μαζί με τον Θίοντορ που φυσικά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

H ΑΕΚ ξεκίνησε αρκετά καλά το ματς και με εύστοχα τρίποντα κατάφερε να μείνει κοντά στο ματς στην πρώτη περίοδο. Ο Σπανούλης με ένα σκοτωμένο τρίποντο στο τέλος του δεκαλέπτου, και μετά από τάπα, ανέβασε την διαφορά στο 25-21 ωστόσο ακόμα η εικόνα δεν ήταν αρνητική για την Βασίλισσα.

Η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μπάνκι ωστόσο δεν την επέτρεψε να μείνει κοντά και μέχρι το ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα και ξεκούραστα έφτασε στο 52-39 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες κατέβασαν ταχύτητες αφού δύσκολα θα άλλαζε ο νικητής. Η Ένωση το πάλεψε ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ σε πιο αξιοπρεπή επίπεδα από το τελικό


Comments are closed.