Απογοητευτική εμφάνιση, μην πέσουμε στην παγίδα της ισοπέδωσης των πάντων!

0

”Σ’έναν αγώνα που δεν μπήκαμε ποτέ στο γήπεδο καταφέραμε και πήραμε τον 1 βαθμό, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι” , δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος και με δόση ειρωνείας ο Μαρίνος Ουζουνίδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα!

Γράφει ο Γιώργος Στογιάννος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητεςΔίχως καμία αμφιβολία , πρόκειται για μια άκρως σκληρή δήλωση προφανώς και λόγω του εκνευρισμού και της έντασης το αγώνα, αλλά επίσης δίχως καμία αμφιβολία ήταν μια δήλωση που πατούσε κατά 100% στην εικόνα του αγώνα.

Ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από πάρα πολύ καιρό που η ομάδα παρουσιάζεται τόσο κακή. Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ αλλά και πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακό υπήρχε η αίσθηση ότι με βάση την εικόνα των ομάδων το αποτέλεσμα την αδικούσε , και στους 2 αγώνες παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερη από τους αντιπάλους της. Ακόμα και στον αγώνα με τον Άγιαξ που η Α.Ε.Κ έχασε δίκαια με βάση και πάλι την εικόνα της, έπαιξε ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο.  Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ η ομάδα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο σε κανένα σημείο του αγώνα, φαινόταν όπως είπε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη τύπου λες και προσπαθούσε να το χάσει!

Εν συγκρίσει με την ομάδα του ΠΑΟ , η Α.Ε.Κ από άποψη ποιότητας είναι ένα σκαλοπάτι πάνω, πράγμα που δεν φάνηκε. Ο ΠΑΟ μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια για 90′ και διεκδικούσε αυτά που του αναλογούσαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πολύ άγχρωμη, δίχως να βγάλει υποψία φάσης επί 90′  έχοντας σε κακή μέρα όλη (!) την 11άδα, αλλά επίσης και τον προπονητή της , κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος!

Έγιναν πολλά στραβά χθες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, από την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα , το στήσιμο , μέχρι και οι παρεμβάσεις που έγιναν δεν του βγήκαν. Εκ του αποτελέσματος ορμώμενοι κρίνουμε λάθος την επιλογή του να αλλάξει πλευρά ο Μπογέ ( από την αριστερή στην δεξιά) κάτι που εμφανώς επηρέασε τον Αργεντινό και πήγε να διορθωθεί στο δεύτερο ημίχρονο , όταν πλέον ήταν αργά καθώς ο Μπογέ ακόμα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο σε φουλ ρυθμούς. Οι αλλαγές δεν μπορούσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα και φτάσαμε στο 0-0, το μόνο θετικό που ίσως μπορούμε να κρίνουμε από το χθεσινό αγώνα , είναι η εμφάνιση των 2 πλαγίων μπακ , που ενώ δεν έκαναν κάτι εξεζητημένο έτρεχαν ουσιαστικά να συμμαζέψουν τα ασυμάζευτα των υπολοίπων!

Σε αυτό το σημείο το κύριο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι η εσωστρέφεια και ο μηδενισμός των πάντων! Αυτό θα στοιχίσει πολύ περισσότερο και από την απώλεια των χθεσινών βαθμών! Η χθεσινή εμφάνιση ήταν μακράν η χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει φέτος η ομάδα , καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη φετινή. Είναι χρέωση ολόκληρου του οργανισμού της Α.Ε.Κ να εντοπίσει το μαύρο κουτί της χθεσινής εμφάνισης και να δουλευτούν οι αδυναμίες προκειμένου να μην φτάσουμε άλλη μέρα να συζητάμε τα ίδια.


Comments are closed.