ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ AEK LIVΕ: Στην ΑΕΚΑΡΑ ο Τσιλιμπάρης

0

Ο διεθνής Κώστας Τσιλιμπάρης είναι ο δεύτερος Έλληνας μετά το Σανίκη που θα φοράει την Κιτρινόμαυρη φανέλα από τη νέα σεζόν, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση. Πρόκειται για μία τεράστια προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Καφφάτο να αποκτά τρομερό ανταγωνισμό για τη φανέλα του βασικού.

tsilimparisΟ Τσιλιμπάρης ήταν παρών στην Ολυμπιάδα του 2004 και στην 6η θέση που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας, ενώ έχει παραστάσεις από μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Με το αντιπροσωπευτικό συκγρότημα μετράει 130 εμφανίσεις, ενώ επιστρέφει για να παίξει σε Ελληνικό σύλλογο μετά το 2006, όταν αποχώρησε από το Δούκα για να παίξει στην Λισομπάλ της Ισπανίας. Τη σεζόν 2008-09 είχε ένα πέρασμα από τη Στράσμπουργκ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην Κονβερσάνο Ιταλίας.

Φόρεσε τη φανέλα και της πρωταθλήτριας Κύπρου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η πρόταση της ΑΕΚ τον φέρνει στα πάτρια εδάφη για να κλείσει την ένδοξη καριέρα του. Οι παραστάσεις άλλωστε που έχει αποκτήσει από το εξωτερικό θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της Ένωσης για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είχαμε αποκαλύψει χθες πως η διοίκηση ετοιμάζει να ανακοινώσει μπαράζ μεταγραφών, υποσχόμενοι πως δεν θα αποκαλύψουμε τα ονόματα πριν από τη διοίκηση, αλλά μερίδα του τύπου δεν κράτησε την εμπιστευτικότητα και αναγκαζόμαστε να λειτουργήσουμε διαφορετικά…

Το σημαντικό πάντως είναι πως η διοίκηση δείχνει έμπρακτα και χωρίς μεγάλα λόγια πως θέλει να φτάσει την ομάδα πολύ ψηλά και η υπόσχεση για Ευρωπαϊκό τρόπαιο δεν έχει μείνει στο ράφι των υποσχέσεων. Τουλάχιστον η προσπάθεια που γίνεται είναι άξια θαυμασμού και μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο…

Βασίλης Αντωνίου


Comments are closed.