Χήνας κατά… “εσωτερικών εχθρών” και site της AEK!

0

Μία μετά την άλλη σκάνε οι ειδήσεις για το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ αφού μετά την επιστολή των παικτών που μιλούν καθαρά για “παραμύθια” της διοίκησης σχετικά με οφειλές έρχεται και η ανακοίνωση της παραίτησης του Γιώργου Χήνα από Γενικός Αρχηγός της Βασίλισσας.

xhnas giwrgos

Με ανακοίνωση του ο Γιώργος Χήνας ανακοίνωσε την παραίτηση του από το πόστο που είχε χωρίς να ξεκαθαρίζει αν θα συνεχίσει από άλλο πόστο στο τμήμα. Ο πρώην, πλέον, γενικός  αρχηγός  έκανε έναν γενικό απολογισμό ενώ υποστήριξε πως οι εχθροί της ΑΕΚ είναι μέσα στο σωματείο. Παράλληλα επιτέθηκε σε ορισμένα site ενημερωτικού περιενχομένου χωρίς να τα κατονομάσει ενώ στο τέλος επιτέθηκε και πλαγίως στο Σπύρο Παπαϊωάννου που είχε ζητήσει στην Γενική Συνέλευση να παραιτηθούν όλα τα μέλη.

Αναλυτικά:

“Μετά από δύο χρόνια γεμάτα πίεση και καθημερινές δυσκολίες, που ξεπεράστηκαν με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, αποχωρώ από τη θέση του Γενικού Αρχηγού του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ.

Υπηρέτησα τη Βασίλισσα με πάθος και αισθάνομαι δικαιωμένος από την έκβαση της αποστολής που ανέλαβα πριν από δύο χρόνια.

Κυρίως όμως αισθάνομαι τυχερός και υπερήφανος που συνεργάστηκα με αθλητές, προπονητές και μέλη του σταφ που αγωνίστηκαν και εργάστηκαν είτε τραυματίες είτε απλήρωτοι για μεγάλο διάστημα και έχοντας να αντιμετωπίσουν καθημερινές αντιξοότητες. Κανείς δεν μπορεί να οικειοποιηθεί την επιτυχία τους ούτε να διαγράψει το γεγονός ότι έβαλαν πάνω απ’ όλα την εκπλήρωση του στόχου που είχαν. Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη προς το πρόσωπό μου και για το σεβασμό με τον οποίον αντιμετώπισαν τη Βασίλισσα στην πιο κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της.

Δυστυχώς αυτό που καταλάβαμε σε αυτήν τη διετία είναι ότι οι εχθροί της ΑΕΚ δεν είναι οι παραδοσιακοί μας αντίπαλοι ή κάποιοι άλλοι που μας εχθρεύονται. Οι εχθροί της ΑΕΚ είναι από μέσα. Αυτά τα δύο χρόνια μοιράσαμε ανακούφιση σε πολλούς αγνούς οπαδούς αλλά κυρίως στενοχώρια σε αρκετούς που έβαζαν και βάζουν την ‘’καρέκλα’’ και την προσωπική τους προβολή πάνω από το συμφέρον της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία και η ολοκλήρωση των νομικών υποθέσεων της ομάδας. Μετά από αυτά θα δούμε ποιός θα αναλάβει τη νέα ΚΑΕ και θα κρίνουμε. Πάντως στη νέα ΚΑΕ δεν πρέπει να έχουν θέση εκείνοι που δεν πάταγαν στο γήπεδο όταν η ομάδα κέρδιζε και τώρα κόπτονται για το μέλλον της. Τα κατευθυνόμενα και στοχευμένα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών σε σάιτ ‘’ΑΕΚτζήδικου’’ συμφέροντος μόνο κακό προκαλούν και σίγουρα έχουν ως κίνητρο προσωπικές κόντρες και διαφωνίες.

Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω μία ρητορική ερώτηση: αν στη ΓΣ της 31ης Ιουλίου παραιτούνταν σύσσωμο το ΔΣ, τότε ποιός, με ποιόν θεσμικό ρόλο και με ποιά δικαιοδοσία θα έτρεχε τις νομικές υποθέσεις της νέας ΚΑΕ που δεν χωρούσαν, ούτε χωράνε αναβολή;

Γιώργος Χήνας


Comments are closed.