ΖΩΝΤΑΝΑ στα “Κουρέλια”

0

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή “τα Κουρέλια τραγουδάνε ακόμα”. Στα μικρόφωνα του AEK LIVE RADIO ο Παναγιώτης Αλιατάς και ο Δημήτρης Καβαλαγός
Τετάρτη

Μην χάσετε σήμερα αμέσως μετά το τουρνουά της Τριγλίας στο οποίο συμμετέχει η Ένωση και το AEK LIVE θα το καλύψει ζωντανά ραδιοφωνικά, την εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα». Μόνο από εμάς μπορείτε να μάθετε πoια είναι η μεγάλη μεταγραφή – επιστροφή βόμβα που ετοιμάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το επόμενο καλοκαίρι. Ποιος έδωσε τις καλύτερες συστάσεις στην ΑΕΚ για να προχωρήσει στην απόκτηση των Ντακόλ, Βούρα και Πενταυράκη. Ποιος πρότεινε 3ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές πάνω από 220.000 ευρώ(!!!) στον Μίρνες Σίσιτς… και πολλά ακόμα.

Αν πάντως δεν αντέχετε την αλήθεια, πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε την παρακολούθηση αυτής της εκπομπής και να σταματήσετε αμέσως το διάβασμα των «Κουρέλια Report». Δεν κάνουμε πλάκα. Όσοι δεν αντέχετε την αντικειμενική πραγματικότητα, ξεχάστε την ύπαρξη αυτής της εκπομπής. Ξεχάστε ότι σκοπεύουμε, μπορούμε και θα μάθουμε όλες τις ζουμερές πληροφορίες του μαγικού κόσμου της ΑΕΚ.

Επειδή σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική, ακούστε με τρέλα «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» μια εκπομπή… Επανάσταση, με τους Δημήτρη Καβαλαγιό και Παναγιώτη Αλιατά.


Comments are closed.