ΟΛΟ το παρασκήνιο της απόφασης του ΣτΕ, σε λίγο ζωντανά “Στην Σέντρα”

0

Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε Παρασκευή θα έχει ”Λίγο πριν την σέντρα” ακριβώς στις 21:00 με τον Μιχάλη Μικελλή και τον Τάσο Δίδυμο. Θα μάθετε από τον Νίκο Αγγελίδη όλο το παρασκήνιο της απόφασης του ΣτΕ και τα επόμενα βήματα, όπως καταστρόνονται από το επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

ligo prin tin sentraΘα σταθεί κανείς εμπόδιο στην προοπτική κατασκευής του γηπέδου της Ένωσης στο ιδιόκτητο οικόπεδο της στη Νέα Φιλαδέλφεια; Θα εμφανιστούν νέοι “17” αναζητώντας νέες καθυστερήσεις; Μπορεί κανείς να φρενάρει πλέον το σχέδιο; Τι λένε στην κυβέρνηση, τι στάση θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος; ΟΛΑ αυτά ακριβώς στις 9 μ.μ.

 

Ακόμη… Όλα τα μεταγραφικά νέα της ΑΕΚ μας σε όλα τα αθλήματα, και ότι τελευταίο ρεπορτάζ υπάρχει στο θέμα του γηπέδου, θα τα ακούσετε μονάχα εδώ στην εκπομπή των αποκαλύψεων και των αποκλειστικών ειδήσεων.

Όπως πάντα μαζί μας όλοι οι αρμόδιοι ρεπόρτερ του aek-live.gr, θα βγουν ζωντανά στον αέρα να μας δώσουν ότι νεότερο υπάρχει για όλα τα αθλήματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Θα υπάρξει φυσικά και η δική σας συμμετοχή μέσω chat.

Μην λείψει κανείς

 


Comments are closed.