ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Από την αετοφωλιά της Νέας Μάκρης στον Δικέφαλο!

Published

on

Παίκτης των Ακαδημιών της ΑΕΚ είναι ο Χάρης Χατζόπουλος, ο οποίος προέρχεται από ομάδα του δικτύου Υποδομών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

1236699_686895724673284_1201035938_n

Ο Χάρης Χατζόπουλος είναι μία νέα προσθήκη των Ακαδημιών της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Κ13 του Εθνικού Νέας Μάκρης και πλέον θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Ο ίδιος όμως είχε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά αφού στην τοπική ομάδα αλλά και την περιοχή εν γένει κυριαρχεί το κιτρινόμαυρο στοιχείο. Βλέπετε η Νέα Μάκρη είναι προσφυγομάνα και ενωσίτικη οπαδική κοιτίδα. Οι πρώτοι κάτοικοι της άλλωστε ήλθαν από τη Μάκρη της Μικράς Ασίας και κατοίκησαν την περιοχή μετά την ανταλλαγή πληθυσμών.

Στον Εθνικό Νέας Μάκρης γίνεται σοβαρή δουλειά. Η συνεργασία με την ΑΕΚ γίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Και να σας πούμε και κάτι που λίγες ομάδες το καταφέρνουν. Η ομάδα δημιουργεί νέα ΑΕΚόπουλα. Πολλά παιδάκια πριν έρθουν στον Εθνικό ήταν οπαδοί άλλων ομάδων. Λόγω της συνεργασίας αλλά και της ύπαρξης Ενωσιτών μέσα στο σύλλογο, αρκετά πιτσιρίκια έχουν αλλάξει οπαδική ρώτα και μυήθηκαν στη μαγεία του Δικεφάλου. Η αετοφωλιά εκεί στους πρόποδες της Πεντέλης έπαιξε μεγάλο ρόλο για αυτό.

Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε τα παιδιά σας στον Εθνικό Νέας Μάκρης μπορείτε να δείτε πληροφορίες ΕΔΩ

Continue Reading
Advertisement