Από την Κρακοβία στο Ολυμπιακό Στάδιο για την ΑΕΚ!

0

1138039Επισκέφτηκα το ΟΑΚΑ χτες μετά από αρκετούς μήνες λόγω του ότι πλέον μένω στο εξωτερικό και είπα να γράψω κάποιες σκέψεις από το τι είδα. Πλησιάζοντας το γήπεδο από τον ηλεκτρικό, στα εκδοτήρια υπήρχαν ατελείωτες ουρές και πολύς κόσμος αγόραζε τα τελευταία ‘ακριβά’ εισιτήρια αφού αυτά των 5 και 10 ευρώ είχαν εξαντληθεί.

Μέσα στο γήπεδο το πέταλο ασφυκτικά γεμάτο και το υπόλοιπο με πολύ κόσμο να χαζεύει τους καινούργιους παίχτες μας αλλά και αυτούς της Ρόμα. Μεγάλος ενθουσιασμός σε όλες τις θύρες με πολλές σημαίες και παιδάκια κάτω στα κάγκελα να παρατηρούν δεξιά και αριστερά. Η Original να δίνει ρεσιτάλ και όλο το γήπεδο να ακολουθεί όχι μόνο με χειροκροτήματα αλλά και με φωνές. Το κλίμα να θυμίζει ευρωπαικό επίσημο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση φιλικό.

Η ομάδα να έχει βάλει κάτω τη Ρόμα στο πρώτο μισάωρο και να χάνει απίστευτες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Ο Μάνταλος να κάνει ότι θέλει την ιταλική άμυνα αλλά το τελείωμα της φάσης να μην είναι το ιδανικό. Ο κόσμος να μην ξενερώνει με τα δυο γκολ αλλά να περιμένει μέχρι το τέλος να το βάλουμε και μεις. Το γκολ μπαίνει και πανηγυρίζεται δεόντως όπως θα έπρεπε. Ξεκίνημα χρονιάς ιδανικό, αλλά όλος ο ενθουσιασμός θέλει προσοχή για τη συνέχεια. Η ομάδα λογικά θα κάνει περίπατο στην κατηγορία, όμως τα στραβοπατήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως πέρσυ και δεν πρέπει να χαλάσουν το καλό κλίμα. Πάμε ΑΕΚάρα μια χρονια έμεινε .

Υ.Γ. Αρνητικό της χτεσινής ημέρας τα 5ευρα εισιτήρια που πωλούνταν στα 10 ευρώ. Από τη μια τα θέλουμε από τη διοίκηση όσο πιο φτήνα γίνεται και από την άλλη το καπέλο πάει και έρχεται. Εώς πότε;

Steven, Κρακοβία


Comments are closed.