Από την Λίβερπουλ, στην ΑΕΚ!

0

Όχι δεν τον πείραξαν τα μελομακάρονα! Όντως ο Managerikos ντύνεται Άγιος Βασίλης και φέρνει στην ΑΕΚ τον Lazar Markovic!



Χρόνια πολλά σε όλους. Ξεκινάμε λίγο διαφορετικά σήμερα. Είναι λίγοι αυτοί που δεν ξέρουν τον Lazar Markovic αλλά ας πάμε να τους τον μάθουμε! Πρόκειται για 24χρονο εξτρέμ από την Σερβία που το 2014 η Λίβερπουλ αγόρασε από την Μπενφίκα. Όλα αυτά τα χρόνια όμως πραγματοποίησε λίγες συμμετοχές ενώ κατά κύριο λόγο αγωνιζόταν ως δανεικός. Ένας παίκτης που το 2014 είχε χρηματιστηριακή αξία 20 εκατομμύριων αλλά ποτέ τελικά δεν έπιασε.

Πάμε να δούμε το κατά πόσο θα μπορούσε να αποκτηθεί ο παίκτης από την ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι ενώ αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στην Λίβερπουλ αλλά μόνο… στα χαρτιά αφού όπως είναι λογικό δεν χωράει σε καμιά περίπτωση στην ενδεκάδα των Άγγλων. Το συμβόλαιο του δεν πρόκειται να ανανεωθεί ενώ η Λίβερπουλ απλώς θέλει να ξεφορτωθεί τον παίκτη και δεν θα έλεγε όχι σε ένα μικρό ποσό, της τάξεως των 500 χιλιάδων για έναν παίκτη που έτσι κι αλλιώς θα χάσει.

Δύο είναι τα δεδομένα που μπορούν να κάνουν δύσκολη την συγκεκριμένη περίπτωση. Αρχικά το συμβόλαιο του παίκτη. Η Ένωση θα κληθεί να δώσει ένα συμβόλαιο κοντά στο συμβόλαιο του Λιβάγια, δεν ξέρω κατά πόσο είναι μέσα στα… θέλω της διοίκησης αυτό. Το δεύτερο στοιχείο που μας… δυσκολεύει είναι ο Τζέραρντ! Για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον η Ρέιντζερς στην οποία είναι προπονητής ο πρώην αρχηγός των κόκκινων. Γίνεται κατανοητό πως ίσως η Λίβερπουλ δείξει μια προτίμηση στην Ρέιντζερς αλλά και η απόψη του παίκτη σίγουρα θα παίξει ρόλο αφού και τα χρήματα και η προοπτική της ΑΕΚ μπορεί να είναι καλύτερη από αυτή της τωρινής Ρέιτζερς.

Κατά την άποψη μου, ο Markovic μπορεί να έρθει στον Δικέφαλο. Αν μάλιστα γίνει μία τέτοια κίνηση, σε συνδυασμό με την πρόσφατη ενίσχυση στην μεσαία γραμμή τότε όποια παράπονα προς την διοίκηση της ομάδας θα αποτελούν παρελθόν και όλοι θα μιλούν για 2 πολύ καλές κινήσεις. Μιλάμε, άλλωστε, για 2 κινήσεις που μπορεί να κοστίσουν, μαζί, όσο κόστισε ο Λιβάγια!

Προσωπικά, βλέποντας την εξέλιξη του, μου δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά αφού τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής. Για αυτό όμως και η αξία ενός τετοιου παίκτη, στα 24 του, έχει πέσει τόσο που από την Λίβερπουλ μπορεί να τον αγοράσει η ΑΕΚ!

Επειδή έχω και κάτι άχνες από κουραμπιέδες πάνω στο πληκτρολόγιο, αυτά από εμένα, ακολουθούν οι καρτέλες του παίκτη! Λύμπε άκουσε με και θα τον ψήσουμε και τον Μελισσανίδη!

Kαλή χρονιά σε όλους!

Όλα τα προηγούμενα θέματα εδώ


Comments are closed.