Απώλεια για τον δικέφαλο των Σουρμένων

0

Σούρμενα – ΑΟ Περιστερίου: 1-1Δικαιολογίες μπορεί να υπάρχουν, κυρίως λόγω σημαντικών ελλείψεων από τραυματισμούς. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε καμία… Θα πούμε απλώς ότι η ομάδα ήταν σε κακή μέρα και παραχώρησε ισοπαλία στο αξιόμαχο Περιστέρι.

Ο εκπληκτικός κόσμος της ομάδας ήταν και πάλι εκεί και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να παροτρύνει τους παίχτες μας, όμως τελικά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Ο αγώνας «στράβωσε» για την ομάδα μας από το πρώτο ημίχρονο, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34΄ λεπτό με τον Γεωργακόπουλο.
Στο δεύτερο μισό του αγώνα παρά τις αλλαγές του προπονητή μας, η κατάσταση άλλαξε ελάχιστα. Παρά ταύτα, τουλάχιστον η ομάδα μας απέφυγε την ήττα, αφού ο «συνήθης ύποπτος» Άγγελος Φωστέρης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε το σκορ στο 80ό λεπτό.
Με αυτό τον τρόπο η ομάδα κατάφερε να περισώσει ένα βαθμό, χάρη στον οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας τους πρωταθλήματος, χωρίς συγκατοίκους και παραμένοντας αήττητη.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γ. Μητρούσης – Γ. Καζαντζής): Βαρσαμίδης, Θυμιανός, Βουρλούμης, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Β. Δημογιάννης (42΄ Ακογλάνης), Φωστέρης, Πρέκας, Μερετσόλιας (49΄ Φατσέας), Φέρτης, Ζουζουλής (49΄ Reglend).
Δεν αγωνίστηκαν οι: Μαρινάκης, Λύρος, Χιώτης, Γκοβιλάς.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα μας είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

ΑΣ Σουρμένων


Comments are closed.