Αρβανίτης στο AEK LIVE: Πάμε με αισιοδοξία…

0

Δηλώσεις στο AEK LIVE πραγματοποίησε ο Γιάννης Αρβανίτης που τόνισε πως η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

arvanitis

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως τα παιχνίδια που θα γίνουν στην Ελβετία είναι πολύ καλή πρόβα τζενεράλε που θα δείξει τις αδυναμίες και θα βοηθήσει πολύ στη βελτίωσή τους.

Αναλυτικά τα λόγια του:

Για το τουρνουά στην Ελβετία: Είμαστε σίγουροι πως αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην προετοιμασία μας εν’ όψει Ντιναμό Μινσκ. Είναι τέσσερα δυνατά παιχνίδια σε δύο ημέρες.

 

Για τις δοκιμές που θα κάνει: Σίγουρα θα γίνουν πολλές δοκιμές. Έχω πάρει μαζί μου 16 παίκτες και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όλοι στο παιχνίδι.

Για την προετοιμασία μέχρι τώρα: Έχουμε πάει καλά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Οι παίκτες δουλεύουν πολύ και περιμένουμε με αγωνία τους αγώνες με τη Ντιναμό.

Για τη Ντιναμό Μινσκ: Είναι και αυτή μία νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα. Κάποια φιλικά κερδίζει, κάποια χάνει, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση για να περάσουμε.

Βασίλης Αντωνίου


Comments are closed.