Αρκούδας: «Έχω δέσιμο με την ΑΕΚ»

0
Για το «αντίο» από την ΑΕΚ μίλησε ο Χρήστος Αρκούδας, ο οποίος αναφέρθηκε και στη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ που πιάστηκε θετικός και τιμωρήθηκε με ποινή αποχής  αρκετών μηνών από την αγωνιστική δράση.

ÂÁÓÉËÏÃÉÁÍÍÇÓ ÁÑÊÏÕÄÁÓ  ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ VASILOGIANIS ARKOUDAS AEK - KERKIRAΑποσπασματικά οι δηλώσεις του στο scorernews.gr

-Χρήστο, η νέα σεζόν σε βρίσκει στον Ατρόμητο, παρόλο που είχαμε διαβάσει ότι εξέφρασες την επιθυμία σου να παραμείνεις στην ΑΕΚ. Τι μεσολάβησε και ναυάγησε η συνέχιση της συνεργασίας σου με την «ένωση»;

«Έχω ένα δέσιμο με την ΑΕΚ καθώς είχα ξαναπεράσει από εκεί ,είναι σαφέστατα μια μεγάλη ομάδα. Στις συζητήσεις που έγιναν δεν υπήρξε κοινό σημείο και έτσι έφυγα φιλικά από το σύλλογο. Έτσι, κατέληξα σε μία άλλη μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

-Κατά την περσινή χρονιά, είχες ένα ατυχές συμβάν στη διάρκεια ενός Anti-Doping control ,κάτι που ουσιαστικά σου «νέκρωσε» την πορεία σου στην ΑΕΚ. Πες μας δυο λόγια για το συμβάν.

«Δεν έκανα κάτι για να βλάψω ούτε την υγεία μου ούτε και την καριέρα μου. Σίγουρα αυτό με άφησε πίσω γιατί έγινε σε μία χρονική στιγμή που ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιθανό να έπαιρνα παραπάνω συμμετοχές στην ομάδα και να συμβάλω και εγώ στο να βγει η ΑΕΚ από την δύσκολη κατάσταση που ήταν. Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πολύ.»


Comments are closed.