«Αρρωσταίνω στο άκουσμα για ΑΕΚ και Γ’ Εθνική»

0

Λάβρος ο Στράτος Γιδόπουλος μιλώντας στο AEK LIVE για το νέο ξεκίνημα της Ένωσης και όσους “δούλεψαν” για τον υποβιβασμό.«Πέτυχαν το στόχο τους-άξιος ο μισθός τους».Τί λέει για τις τελευταίες προσθήκες και τον Ρομπέρτο Κάρλος

781541Καταιγιστικός ήταν ο Στράτος Γιδόπουλος σε ότι έχει να κάνει με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στη Γ’ερασιτεχνική κατηγορία και αυτούς που είναι υπεύθυνοι. Ο παλιός παράγοντας της Ένωσης μίλησε αποκλειστικά στο AEK LIVE όπου τόνισε ότι και μόνο στην ιδέα πως η ομάδα θα αγωνίζεται με συλλόγους όπως τον Ερμή Ζωνιανών αρρωσταίνει. Στάθηκε και στην παρουσία της Ένωσης στα φιλικά τεστ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν κάποιοι που μαζευτήκαν και παίζανε μπάλα». Υπογράμμισε ακόμα ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος βρέθηκε στο μαγαζί του, διαψεύδοντας όμως τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για συνάντηση οπαδών της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο.

Συνέντευξη στον Χάρη Καραγιάννη

-Ποια είναι η άποψη που σχηματίσατε από τα φιλικά της ΑΕΚ;

«Στο μόνο φιλικό που παρουσιάστηκε σαν ομάδα, ήταν αυτό απέναντι στην Καλλιθέα. Στα άλλα φιλικά ήταν κάποιοι που μαζεύτηκαν και παίζανε μπάλα».

-Πως σας φαίνεται ο σχεδιασμός της ομάδας;

«Οι τελευταίες μετεγγραφές που έγιναν θα βοηθήσουν παραπάνω την ΑΕΚ. Ο Πόποβιτς είναι πάρα πολύ καλός γι΄αυτήν την κατηγορία, ο Ντακόλ είναι εξίσου καλός παίχτης, ενώ και ο Πλατέλλας μπορεί να προσφέρει. Πιστεύω ότι με αυτές τις προσθήκες η ΑΕΚ ανεβαίνει… αέρα».

-Ήταν η Γ΄Εθνική μια λύση για την ΑΕΚ;

«Εγώ σαν ΑΕΚ που έχω παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ και τον Άγιαξ να μου λες ότι θα παίζω με τα Ζωνιανά και τον Αστέρα Βάρης με υποτιμάς. Τώρα κάποιοι άλλοι θριαμβολογούν και είναι δικαίωμα τους, εγώ όμως αρρωσταίνω και μόνο που το ακούω. Απορώ πως οι ΑΕΚτζήδες φίλαθλοι που είναι οι καλύτεροι της Ελλάδος δεν επενέβησαν γι΄αυτούς που κατέστρωσαν το σχέδιο εδώ και τρία χρόνια να φτάσει η ΑΕΚ στη Γ΄Εθνική».

-Είναι δουλειά των οπαδών ή του κράτους να τιμωρήσει τους υπαίτιους;

«Στην Ελλάδα είμαστε δεν πρόκειται να τους τιμωρήσει κανείς. Εδώ και χρόνια αυτοί που διοικούσαν την ΑΕΚ έφτιαχναν το σχέδιο για να την ρίξουν στη Γ΄Εθνική. Πέτυχαν το στόχο τους και ας είναι άξιος ο μισθός τους».

-Βγήκε στο φως της δημοσιότητας ένα ρεπορτάζ που ανέφερε ότι παρευρέθηκε στο μαγαζί σας ο Ρομπέρτο Κάρλος και ρωτήθηκε από οπαδούς της ΑΕΚ να έρθει και να παίξει στην ομάδα. Αληθεύει κάτι τέτοιο;

«Ναι όντως ήρθε γιατί είναι φίλος μου. Δεν ρωτήθηκε όμως από οπαδούς της ομάδας για το αν θα έρθει στην ΑΕΚ».


Comments are closed.