ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχίζει το…ξεθέωμα!

Αρχίζει σιγά σιγά να… τεντώνει τους παίκτες ο Κέζος!

Published

on

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν και σήμερα προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς, με τον Αντώνη Κέζο να… ανεβάζει καθημερινά τον πήχη.

paiktes-spata

Ο Κύπριος γυμναστής που γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει προετοιμασία και οι ποδοσφαιριστές να είναι σε καλή κατάσταση όλη τη χρονιά ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς, ώστε στο Πήλιο να είναι όλοι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Και σήμερα οι παίκτες έκαναν πολύ δυνατό πρόγραμμα στο γκολφ της Γλυφάδας, ενώ το απόγευμα αναμένεται να έχει αρκετή μπάλα.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement