ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ασαφής ο Κοντονής για τη ρεβάνς ΑΕΚ – Ολυμπιακός!
Ούτε τώρα ήταν ξεκάθαρος ο υφυπουργός αθλητισμού όσον αφορά τους αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και τη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός.
Μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή την Τετάρτη, με τις οποίες ανακοινώθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος στη Σούπερ Λιγκ, παρέμεινε ένα θέμα σε εκκρεμότητα. Τί γίνεται με τον Κύπελλο Ελλάδας και τον επαναληπτικό των “8” μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που δεν ορίστηκε ποτέ, για να εξυπηρετηθούν οι “ερυθρόλευκοι”.
Ο Σταύρος Κοντονής μιλώντας στο ραδιόφωνο του Sport24 για το θέμα, είπε, «για τους αγώνες του Κυπέλλου θα γίνουν αυτά που έχουν προγραμματιστεί. Ας κάνει η ΕΠΟ ό,τι νομίζει και εμείς θα τοποθετηθούμε για το συγκεκριμένο αγώνα ανάλογα με τις εισηγήσεις».
Τί συμπέρασμα βγάζετε απ’τα λόγια του υφυπουργού; Υπάρχει πλήρης ασάφεια… Ήξεις αφήξεις. Ό,τι θέλει να κάνει η ΕΠΟ, δηλαδή το ματς ας το ορίσει και του χρόνου τα Χριστούγεννα.