Ασημένιος ο Ερνέστος

0

Petroupoli16.6.2013Το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των σκακιστών μέχρι 8 ετών κατέκτησε ο 7χρονος σκακιστής της ΑΕΚ Ερνέστος Πιλάλης στο Summer Sub Division 2013 του ΑΣΟ Πετρούπολης, το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Ερνέστος από τις 19 μέχρι τις 27 του μήνα θα παίξει στο “11ο Φυσιολατρικό Τουρνουά” που διοργανώνει ο ΕΟΑΟ “Φυσιολάτρης” στη Νίκαια, ένα τουρνουά στο οποίο θα αντιμετωπίσει πολλούς καλούς σκακιστές (κυρίως πολύ μεγαλύτερους από αυτόν) με στόχο την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών και την κατάκτηση ενός μεταλλίου στην ειδική βράβευση των σκακιστών μέχρι 8 ετών. Τέσσερα άλλα αετόπουλα ξεκινούν σήμερα Κυριακή τη μάχη τους στο μαζικό “16ο ανοιχτό τουρνουά του Ηρακλείου Αττικής”.

Είναι ο 15χρονος Μιχάλης Γρηγοριάδης, οι 12χρονοι Βασίλης Παπακώστας και Νίκος Κολιούσης και ο 8χρονος Γιώργος Μπενίσης. Διεκδικούν μια καλή θέση στη γενική κατάταξη, αλλά και τα έπαθλα των ειδικών ηλικιακών κατηγοριών (μέχρι 16, μέχρι 12 και μέχρι 8 ετών). Στο ίδιο τουρνουά που έχει σκακιστές κάθε ηλικίας, θα αγωνίζεται και ο 39χρονος σκακιστής της ΑΕΚ Ζαχαρίας Διονυσόπουλος ο οποίος αποτελεί σταθερή δύναμη στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.


Comments are closed.