ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ασυγχώρητος ο Αραούχο, ποιεί τη νήσσα!

Published

on

Μόνο ο Βράνιες έχει μπαλάκια!



Ο ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ έξω από τα δόντια, για τον υπό κατασκευή «Λάζαρο Νο 2» !

Αυτό δα έλειπε τώρα , να μας βγει «προδότης Λάζαρος Νο 2» και ο Σέρχιο Αραούχο! Άλλο ένα από τα πολύ αγαπημένα παιδιά της ΑΕΚοεξέδρας. ΄Όπως ήταν ο χρηματοφονιάς Χριστοδουλόπουλος και ο «τρελοβόσνιος» Βράνιετς, που προτίμησε να αμφισβητείται σφόδρα από τη μπουρζουαζική ΄Αντερλεχτ παρά να συνεχίσει στην ανεκτίμητη αξίας Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Τσαμπιονική..

ΙΝΔΑΛΜΑ των «Ενωσιτών» οπαδών είχε γίνει και ο Μανόλο Χιμένεθ, που η ΠΑΕ ΑΕΚ τον πήρε (με εισήγηση του πρώην προέδρου, Σταύρου Αδαμίδη) από τα αζήτητα της Ιβηρικής χερσονήσου και ξέμπαρκο σε χώρες υποανάπτυκτου ποδοσφαίρου , για να τον θρονιάσει «βασιλιά» σε απόσταση «δύο βημάτων» από το Δικεφαλο-Αετίσιο βασίλειο, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωστή , εδώ και λίγες ημέρες, μετά το εντός έδρας 2-2 με Λας Πάλμας- Γρανάδα, άδοξο τέλος του αγνώμονα, προς την «΄Ενωση» . Τιμωρήθηκε η αχαριστία του , ήδη τα προπονητικά μούτρα του είναι τσακισμένα (με ουραγό στην Β΄Εθνική την Λ.Πάλμας) κι έχει βάλει λυτούς και δεμένους να τον προπαγανδίζουν, για επιστροφή στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ σήμερα στα περί τον «Τσίνο». Το όνομα του αναπαράγεται, εδώ κι ένα μήνα, στα «ερυθρόλευκα» πρωτοσέλιδα . Και η δήθεν από ισπανική πηγή διαρροή της «πληροφορίας», ότι τα αφεντικά του Λάζαρου προσφέρουν 5 εκατομμύρια, για την απόκτηση του , προκειμένου να κλείσουν την χαώδη τρύπα της αναποτελεσματικότητας της υπό τον Ιούδα επιθετικής γραμμής τους. Η πηγή είναι από το κέντρο του «Καραϊσκάκη» κι ας … «διαψεύδεται» από τους ανθρώπους του, πως «δεν υπάρχει θέμα». Ό,τι ακριβώς ψευδολογούσαν και για τον Χριστοδουλόπουλο, με γνωστές τις εξελίξεις, από τις οποίες πολυζημιώθηκε η ΑΕΚ (παικτικά και το γόητρο της) , ενώ (θεία δίκη) οι ίδιοι διαψεύστηκαν παταγωδώς στην προσδοκία τους, ότι «απέκτησαν τον ΄Ελληνα …Χ(Κ)ριστιάνο»!

ΦΥΣΙΚΑ ο Αραούχο είναι υπεραπαραίτητος στον Ολυμπιακό, δεδομένης της πραγματικότητας «μάπα το καρπούζι» με τον Λάζαρο , για τον οποίο επιβεβαιώθηκε , πως ουδέποτε στην καριέρα του διήνυσε με επιτυχία δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν. «΄Εκανε αγγέλους» μία περίοδο χάρη στις ευνοϊκές συνθήκες στην εύφορη ΑΕΚ, αυτό ήταν όλο. Παρών-απών τώρα στο Φάληρο. Πιο ευδιάκριτος από αυτόν ακόμη και ο Μάνος από τον ΟΦΗ. Κι ενώ οι ελπίδες των Καρεμπέ-Μοντέστο-Μαρτίνς στράφηκαν πλέον, προς τον Γιώργο Μασούρα (τον έχρισαν και διεθνή, στο 1-0 με την Φινλανδία, για να μη μετριάζονται οι εντυπώσεις, από το «απλά παίκτης του ημέτερου Πανιωνίου») … Και βρήκαν ενδιαφέροντα τον Μασούρα, αφότου έγινε γνωστό, πως τον έχουν στη λίστα τους οι Λυμπερόπουλος- Λγωνικάκης- Ουζουνίδης- Κόλα.Το μόνιμο κόμπλεξ κατωτερότητας, προ της αγέρωχης ΑΕΚ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ Αραούχο, λοιπόν, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ΟΣΦΠ, του απογοητευμένου και από τον με «καμένα λάδια» Μήτρογλου , από τον οποίο θέλει να απαλλαγεί η μετανιωμένη Μαρσέϊγ. Διαβάσαμε όλα και τα χθεσινά , προπάντων στην έγκυρη και αυθεντική ,κατά την φιλο «κιτρινόμαυρη» γραμμή της, « Αθλητική ΩΡΑ». Ασφαλώς σεβόμαστε και δίνουμε βάση σε όσα παραθέτουν για την υπόθεση- «Τσίνο» οι έγκριτοι αρθρογράφοι της εφημερίδας, οι μαχητικότατοι Τάσος Τσάταλης και Πάνος Λούπου. Υπογράφουνουν, πως υπάρχει θέμα. Για να ενισχυθεί έτσι και η από την αρχή και νωρίς προσωπική άποψη μας, ότι « όπου καπνός αναμμένη φωτιά». Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση Λάζαρου. Υπό την ευφορία και αλαζονεία, πως «νίκησαν την ΑΕΚ» και στην υπόθεση- Χριστοδουλόπουλου (= αξιοποιήσαντες τα ολότελα υπό την κατοχή τους αθλητικοδικαστικά όργανα. Αλλά και την παιδαριώδη αφέλεια , επίσης απρονοησία, αβλεψία της Αμαρουσιώτικης ΠΑΕ- κατά την σύνταξη του διάτρητου και με «κομμένα χέρια και πόδια» συμφώνου, με το οποίο εξασφαλιζόταν (:::) η μετακίνηση του παίκτη της Βερόνα στην ΑΕΚ και μετά ελεύθερος!). Οι Φαληριώτες, λοιπόν, βάλθηκαν να κτυπήσουν κάτω από τη μέση και μέσω Αραούχο. Υπερσίγουροι, πως θα βρουν είτε ένα «παραθυράκι» στα δικαιοδοτικά όργανα τους, είτε ορθάνοικτη την κεντρική «πόρτα» του μεγάρου στην Πάτμου και Ολύμπου! Καλόμαθαν από τον «μονόλογο» τους με Λάζαρο και σχεδιάζουν επανάληψη με την αρπαγή του 27χρονου Αργεντινού…

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ότι έχει φτάσει στη Λας Πάλμας «ερυθρόλευκη» πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ (ενώ η ρήτρα, που έχει βάλει ο ισπανικός σύλλογος είναι σε διπλάσιο ποσό). Διαβάσαμε, πως η ΑΕΚ είναι ενήμερη και «κοιμάται ήσυχη», επικαλούμενη τις σχέσεις με τον πατέρα- και μάνατζερ του παίκτη. Διαβάσαμε , πως η ΑΕΚ έχει ανοικτή ή ημιανοικτή γραμμή με τα Κανάρια Νησιά (σωσίβιο έχει;)…

…ΟΜΩΣ δεν διαβάσαμε (!) δήλωση ούτε της Λας Πάλμας, ούτε του πατέρα Αραούχο, ούτε του παίκτη και ούτε του …Χιμένεθ! Του τελευταίου , σαν επαγγελματικού- προπονητικού «πατέρα» του Σέρχιο! Για τον οποίο Μανόλο, μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Τσίνο» είπε : «΄Ο,τι είμαι το οφείλω στον Χιμένεθ»! Χωρίς λέξη ευχαριστίας κι αναγνώρισης προς την ΑΕΚ, που του τέντωσε την προσωπική περιουσία και του προσέφερε την μοναδική και πρωτόγνωρη, γι΄αυτόν, χαρά της στέψης του σε πρωταθλητή και της αποθεωτικής ανάδειξης του σε «ήρωα του 11θεου της Πάρνηθας» – στέγης του αθάνατου Δικέφαλου Αετού!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο σύλλογος να εφαρμόζει την τακτική της «μούγκας», προσβλέποντας σε ξεχείλωμα της αγοραστικής τιμής του παίκτη, που δεν ξεκίνησε την σεζόν, λόγω τραυματισμού, και πάτησε χορτάρι μόνο στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Αλλά αρνούμαστε να συγχωρήσουμε την «μουγκαμάρα» του πατέρα (που ευεργετήθηκε Τοπ-Καπικά, στο περσινό αλισβερίσι με την ηγεσία της ΑΕΚ, για επιστροφή του Σέρχιο στην Αθήνα)! Δεν συγχωρούμε τον υστερόβουλο Χιμένεθ, για τον οποίο, βέβαια, έχουμε εκπεφρασμένη γνώμη όταν εγκατέλειψε την ΑΕΚ μέσα σε μία νύχτα, για να εκπληρώσει…το όνειρο του, για ανάληψη της ισπανικής ομάδας!

ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ δεν συγχωρούμε τον Σέρχιο Αραούχο, γιατί ποιεί τη νήσσα και κάνει τον ψόφιο κοριό στην «Λαζαρο-επιχείρηση», που έχει ξεκινήσει ο ΟΣΦΠ. Αυτός, έστω μόνο αυτός, είχε απόλυτη υποχρέωση να δηλώσει ήδη : «Μόνο στην ΑΕΚ θέλω να επιστρέψω !΄Ολοι οι άλλοι ας φτιάχνουν ασπροκόκκινη φανελίτσα, για να την φοράει η Στέλλα, η κόρη του απαράδεκτου Χριστοδουλόπουλου»!

*** Τελικά , προς γνώση και συμμόρφωση μας, επίσης του τουϊτερομανούς Γεωργιανο-Πόντιου της Μικράς Ασίας 1 , του υιού Γκιόργκι: ΜΟΝΟ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ «ΕΧΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ»; «Τρελός-τρελός» αλλά με σώβρακο πιο μακρύ κι από το παντελόνι του!

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version