Αυτή είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ

0

Η ŽOK BIMAL-JEDINSTVO θα είναι η πρώτη αντίπαλος της ΑΕΚ στο challenge cup.

bimal-jedinstvo-1511

Ας δούμε όμως ποια είναι:

Η ŽOK BIMAL-JEDINSTVO προέρχεται από την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι το μπλέ και, κυρίως, το κόκκινο.

shma z

Η ομάδα ιδρύθηκε το 1946 και εδρεύει στην πόλη Βrcko η οποία βρίσκεται στην βόρεια Βοσνία Ερζεγοβίνη, μια ανάσα από την Κροατία. Μέχρι πριν τον πόλεμο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γιουκοσλαβίας. Έπειτα ξεκίνησε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης ωστόσο το συγκεκριμένο δεν έχει πολύ αίγλη και δύναμη.

Πέρυσι η ομάδα δεν αγωνίστηκε στο Challenge Cup ωστόσο πήρε το πρωτάθλημα νικώντας στους τελικούς με 2-0 την ΟΚ Gacsko με χαρακτηριστική ευκολία(1-3,3-0).Την σεζόν 2011-2012 συνετρίβη στην Ευρώπη από την SVS Post Schwechat, την οποία η ΑΕΚ συνάντησε πέρυσι. Τις χρονιές από το 2010 μέχρι το 2012 δεν πήρε κάποιον εγχώριο τίτλο.

Γενικά διαπιστώνεται εύκολα πως η δυναμική της είναι μικρή σε σχέση με την περσινή ΑΕΚ. Ωστόσο για την ώρα… δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια ΑΕΚ θα συμμετέχει στο ερχόμενο πρωτάθλημα και με ποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.


Comments are closed.