Αυτή είναι η Ε.Κ. Καβάλας…

0

Η ακτινογραφία της επόμενης αντιπάλου της “Βασίλισσας”…  

KavalaΤο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ συνεχίζεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την ομάδα της ΑΕΚ να ταξιδεύει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Εμείς σας παρουσιάζουμε κάποια βασικά στοιχεία της συγκεκριμένης ομάδας, που κατά κοινή ομολογία συμπεριλαμβάνεται στα 4-5 φαβορί για την άνοδο.

Οι πόντοι της Καβάλας στην ήττα από τον Φίλιππο στη Βέροια με 65-61

Κρστέβσκι 13 (3), Τότσιος 16 (2 τρ., 9 ρ., 3 κλ.), Καλαμπάκας 10, Κατσαρές 6 (1, 3 κλ.), Αγγελακόπουλος 13 (2), Καραποστόλου 1, Καραθανάσης, Βελισσαρίου 2, Καλαϊτζίδης.

Οι πόντοι της Καβάλας στη νίκη επί του Ηρακλή με 61-49

Κρστέφσκι 12(2), Μαρμαρινός 2, Τότσιος 1(3), Καλαμπάκας 8(2), Κατσαρές 2, Αγγελλακόπουλος 7, Καραποστόλου 19(4), Γκέλιος, Καραθανάσης 2, Βελισσαρίου 4, Καλαϊντζίδης 2.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, από τα παραπάνω στοιχεία, πρώτον ότι και στα δύο της παιχνίδια η γαλανόλευκη ομάδα έχει πετύχει 61 πόντους, ενώ τα βασικά της “βιολιά” στην επιθετική της γραμμή είναι κυρίως ο Κρστεβσκι, αλλά και οι: Τότσιος, Καλαμπάκας, Καραποστόλου και Αγγελακόπουλος. Με τους περισσότερους από αυτούς τους παίκτες να έχουν μεγάλη εμπειρία και από το πρωτάθλημα της Α1.

Κάτι που αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια.

Ρένος Αρβανίτης


Comments are closed.