Αυτοί είναι οι σοβαροί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Βόλεϊ Γυναικών

0

ÁÅÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Επειδή γράφονται ανακρίβειες θα ήθελα να ενημερώσω πως φέτος ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν θα είναι κύριος αντίπαλος της ΑΕΚ γιατί έφυγε ο χορηγός του και φέτος δεν χτίζει ομάδα ώστε να κάνει πρωταθλητισμό. Οι 3 κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος θα είναι η ΑΕΚ,ο ΟΣΦΠ και τα Βριλήσσια. Και οι τρεις ομάδες θα είναι βελτιωμένες σε σχέση με πέρσι.

Πιο συγκεκριμένα τα Βριλήσσια πήραν γνωστό άραβα μεγαλοχορηγό και θα έχουν πολύ υψηλό μπάτζετ.Ο ΟΣΦΠ έχει κρατήσει τον περσινό κορμό με μερικές αλλαγές στις κεντρικές και στην διαγώνια. Πήρε την εξαιρετική Κις σε μια θέση που η ομάδα του “πονούσε” πέρσι ενώ άλλαξε τις κεντρικές του.

Η ΑΕΚ,όπως όλοι γνωρίζουμε, ενισχύθηκε στην θεση της διαγώνιας και θα έχει πληθώρα επιλογών από τα άκρα. Οι υπεύθυνοι του τμήματος κράτησαν το λίμπερο και την πάσα, ενώ η μοναδική θέση όπου θα είναι χειρότερη η ομάδα είναι στο κέντρο. Μέχρι πέρσι στο κέντρο της ομάδας υπήρχε το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος αποτελούνταν από την Τζανακάκη και την Μπορίβντσεκ. Αντικατάστριες τους θα είναι η Γιακουμή με την Καββαθά.

Κώστας Κανελλόπουλος – αναγνώστης AEK LIVE


Comments are closed.