Αυτός είναι ο άνθρωπος – κλειδί του Μελισσανίδη

0

193

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανάμεσα στα λίγα ονόματα που ανέφερε ως πιθανούς σοβαρούς αιμοδότες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν και αυτό του Κούτα. Έτσι απλά τον ανέφερε στην ομιλία του χωρίς καν το μικρό του όνομα… Ψάξαμε και βρήκαμε ποιος είναι ο άνθρωπος  -μυστήριο ο οποίος υπολογίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να παίξει σημαντικό ρόλος στα έργα κατασκευής του γηπέδου…

Στην παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για την χρηματοδότηση του Ναού: «Πολλά από λίγους και λίγα από πολλούς. Με αυτή την ατάκα ήθελε να περάσει ότι ο κόσμος θα συμβάλλει με το μικρό υστέρημά του για την ανοικοδόμηση της Αγιά Σοφιάς, ενώ οι επιφανείς Ενωσίτες θα βάλουν ο καθένας από ένα αξιοσέβαστο κεφάλαιο.

Μέχρι στιγμής, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχουν μπει δυναμικά στο μετοχολόγιο της Δικέφαλος1924 ΑΕ ο Πέτρος Παππάς και ο Πόλυς Χατζηιωάννου,  με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο μπροστάρης της αναγέννησης της ομάδας του Δικέφαλου αετού ανέφερε όμως και το επίθετο ενός ακόμα συντελεστή αυτή της προσπάθειας. Συγκεκριμένα ειπώθηκε το όνομα του κ. Κουτά.

Είναι ο Χάρης Κουτάς πρόεδρος της εταιρίας Lysys SA που δραστηριοποιείται στον τομέα των εφαρμογών σε επαγγελματικούς και στρατιωτικούς χώρους.

Η εταιρία που έχει γραφεία στην Λεωφόρο Κηφισίας παρέχει εφαρμογές και λύσεις σε οργανισμούς έκτακτης ανάγκης και αρχές ασφάλειας.

Παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με τη λειτουργία την διαχείριση και τη συντήρηση εγκατεστημένων συστημάτων… Δραστηριοποιείται σε ψηφιακά συστήματα ασφαλείας. Είναι από τους παλαιότερους παρόχους Security, ψηφιακών υπηρεσιών και διαχείρισης κινδύνων.

Ο κ. Κουτάς τον οποίο βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του AEK LIVE είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Encode η οποία και διαφημίζεται στις φανέλες της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ της Ένωσης… Η συγκεκριμένη εταιρία παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας μέσω ειδικών προγραμμάτων σε εταιρίες που συναλλάσσονται διαδικτυακά.

Ο Χάρης Κουτάς μετά την παρουσίαση στο Ίδρυμα Ωνάση πήγε στην Ριζούπολη να δει την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών και εκεί τον συνέλαβε ο φακός του AEK LIVE.

Νίκος Αγγελίδης, Χρήστος Κωνσταντινίδης

148 149 172 181 papag


Comments are closed.