ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Αυτό είναι σωστό! Αποθέωση για τον Ζήση στο ΟΑΚΑ!

Published

on



Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα βραβεύσει τον Νίκο Ζήση στον αγωνα με την Μπάμπεργκ την Τετάρτη, Όπως αναμενόταν, η διοίκηση της ΑΕΚ αλλά και ο κόσμος της ομάδας θα δείξουν έμπρακτα την αναγνώριση τους σε έναν αθλητή κόσμημα για τον οποιο ο Δικέφαλος μπορεί να περηφανεύεται πως πέρασε από τις τάξεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υπήρξε εκ των αθλητών της πορείας τίτλων και διακρίσεων της ΑΕΚ μεταξύ 2000 και 2005.

Από την ημέρα, που άφησε την ιστορική ΧΑΝΘ ο Νίκος Ζήσης, στα 16-17 του, για να κατηφορίσει στην Αθήνα και τη μεγάλη ΑΕΚ, που διεκδικούσε την επιστροφή της στο θρόνο, πέρασε καιρός. Συμμετείχε στα 4 τρόπαια της «Βασίλισσας» επί τεχνικής ηγεσίας Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ντράγκαν Σάκοτα και διέπρεψε κατόπιν σε γνωστά ευρωπαϊκά κλαμπ (Μπενετόν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Μπιλμπάο, Ούνιξ, Φενερμπαχτσέ) αλλά και στην Εθνική Ανδρών κατακτώντας δεκάδες τίτλους και μετάλλια.

Λάμπρυνε με το χαρακτήρα και τη διαδρομή του το ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο μπάσκετ και γυρίζει στο… σπίτι του, ως προσωρινά αντίπαλος, με τη φανέλα της Μπάμπεργκ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ B.C. και ο κόσμος της ΑΕΚ ετοιμάζονται να υποδεχτούν το διεθνή γκαρντ με τις δέουσες τιμές, ήτοι όπως αρμόζει στο σύλλογο των ιδεών, των αξιών, των συμβολισμών.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/10), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τη Μπάμπεργκ για το BCL, ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θα βραβεύσει τον Νίκο Ζήση.

Ένας λόγος παραπάνω για να σπεύσουν οι οπαδοί μας στο γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

Continue Reading
Advertisement