Το παλάτι της Βασίλισσας; (vid)

0

Η είδηση που προέκυψε από την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Κοτσάτου…

galatsi

Η πρόσφατη συνέντευξη του προέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κ. Κοτσάτου στην κάμερα του οπαπ tv, ανέδειξε μία βαρυσήμαντη είδηση.

Ο ισχυρός άνδρας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ αλλά και οι συνεργάτες του, φαίνεται πως επιθυμούν τη στέγαση όλων των τμημάτων του συλλόγου (μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, futsal) σε έναν ενιαίο χώρο και ο πρωταρχικός τους και συνάμα άμεσος στόχος τους προς αυτή την κατεύθυνση, φαίνεται πως είναι το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Παραθέτουμε την απάντησή του στο σχετικό ερώτημα:

“Σε πρώτη φάση επιδίωξη είναι να βρούμε ένα ενιαίο γήπεδο για να καλύπτει τα ομαδικά σπορ της Ερασιτεχνικής ώστε του χρόνου να παίξουν εκεί. Το ανδρικό μπάσκετ, το γυναικείο μπάσκετ (αν έχουμε του χρόνου), το ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, το ποδόσφαιρο σάλας και το χάντμπολ. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα, τους φιλάθλους και τους χορηγούς. Είμαστε σε αναζήτηση και θα τολμήσω να πω ότι διακαής μου πόθος είναι το κλειστό του Γαλατσίου εκεί όπου έπαιζε παλιά η ΑΕΚ στο μπάσκετ. Μάθαμε πρόσφατα ότι ένας διαγωνισμός που διενήργησε το δημόσιο για το συγκεκριμένο κλειστό με σκοπό να γίνει εμπορικό κέντρο δεν ευοδώθηκε. Έχουμε ξεκινήσει διαδικασία για να δούμε αν είναι εφικτό να πάρουμε το συγκεκριμένο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε ευχάριστα νέα”.

Να σημειώσουμε ότι το κλειστό βρίσκεται δίπλα στο Αλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι, σε μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας και αρκετά κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το κλειστό βρίσκεται επί ενός κύριου οδικού άξονα της πόλης, τη Λεωφόρο Βεϊκου.

Η χωρήτικότητα του γηπέδου αγγίζει τις 5.500 θέσεις.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

 Ρ. Α.


Comments are closed.