ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό το έχουμε υπολογίσει για τα τηλεοπτικά;

Καλά όλα αυτά, υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που ελπίζω οι άνθρωποι της ΑΕΚ να την έχουν υπόψη τους για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων

Published

on

novaoteΔιαβάζω στο πάντα έγκυρο και πάντα «μπροστά» ρεπορτάζ του aek-live τις εξελίξεις σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας χρονιάς για την ΑΕΚ και τη μάχη που δίνουν τα επιτελεία της Nova και του OTE TV για να εξασφαλίσουν στην βάση των συνδρομητών τους, τους φίλους της ΑΕΚ.

Καλά όλα αυτά, υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που ελπίζω οι άνθρωποι της ΑΕΚ να την έχουν υπόψη τους για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο 29 του ΚΑΠ των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων,  η ΑΕΚ ΔΕΝ μπορεί να διαπραγματευτεί μόνη της καμιά συμφωνία με κάποιο κανάλι αν δεν πάρει προηγουμένως την έγκριση της ΕΠΟ. Μιας ΕΠΟ που τουλάχιστον στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με την νέα τάξη πραγμάτων της ΑΕΚ!

Παναγιώτης Αλιατάς

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement