ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό το όμορφο παραμύθι δεν έχει τέλος

Αυτή η παρέα λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε στα παιδικά της χρόνια. Για εμάς η ΑΕΚ είναι ένα μαγικό τρίπτυχο. Αγάπη, Έρωτας, Καψούρα… Αυτό δεν άλλαξε και δεν αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων.

Published

on

Περάσαμε πολλές μπόρες.  Από την ημέρα που κάποιο χέρι θέλησε να ξεριζώσει την πιο αδιαπραγμάτευτη φωνή της ΑΕΚ… Νόμιζαν ότι θα εγκαταλείψουμε. Νόμιζαν ότι στην ΑΕΚ τελικά θα αντέξουν μόνο  οι αυλοκόλακες. Δεν το βάλαμε κάτω.  Αυτή η παρέα λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε στα παιδικά της χρόνια. Για εμάς η ΑΕΚ είναι ένα μαγικό τρίπτυχο. Αγάπη, Έρωτας, Καψούρα… Αυτό δεν άλλαξε και δεν αλλάζει στο πέρασμα των χρόνων. 

AEK-Live Blog - Nikou AggelidiΓράφω στο αντιστασιακό AEK LIVE που έπεσε γιατί σε μια ώρα μπήκαν 78.000 Ενωσίτες για να το δουν. Μας τιμά αυτό. Μας κάνει να σκεφτόμαστε ακόμη πιο υπεύθυνα την ενημέρωση σας αδέρφια μας. Χωρίς παπαρολογίες, δήθεν καταστάσεις και αποθεώσεις…

Γράφει ο Νίκος Αγγελίδης

Είμαστε εδώ… Είμαστε ζωντανοί. Το νέο AEK LIVE είναι εδώ γιατί δεν το βάζουμε κάτω… Έτσι έμαθε αυτή η παρέα. Ο Πάρης ο τρελάρας με τα βιντεάκια του, ο Χρήστος ο καθοδηγητής, ο Χριστόδουλας ο συντονιστής, ο Λευτεράκης ο Πόντιος και ο Κώστας το μαγκάκι από το Πέραμα.

Όταν στις 4 Αυγούστου του 2010 ξεκινούσα αυτή την προσπάθεια, ένα βράδυ απόλυτου ερωτισμού μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού δεν είχα φανταστεί ότι θα γνώριζα τον Αργύρη, τον Παναγιώτη, τον Βαγγέλη τον “Γερμανό” που απλά κάνει μια ανακωχή, τον ποιητή Νικόλα, τον φασκελοανάποδο Νίκο, τον αδερφό του παλιόφιλου (από τα χρόνια της Νέας Υόρκης) Ηλία, τον Γιωργάκη που θυμίζει Anthony Quinn.

Δεν είχα πιστέψει ότι υπάρχουν Βασίληδες και Αντρίκοι (both Κύπριοι…) δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορεί να ζουν για την ΑΕΚ δυνατά και με πάθος δυο παιδιά όπως ο Μήτσος και ο Αντρέας στην Θεσσαλονίκη.

Στην δική μας την τρελή και ακαταμάχητη παρέα έχουμε τον Alex τον στοχαστή, τον Νικόλα τον ζαχαροπλάστη (χωρίς μαλλί…)  τον Βασίλη και τον Μίλτο από τα Βόρεια, τον πατήρ Μιχάλη και τον Τασούλη, τον Νικόλα που σώζει την παρτίδα την τελευταία στιγμή, τον Στελλάκη, τον Χάρη τον γιατρό μας (με ειδικότητα στην ρετριατρική…), τον Χιώτη από το Αγρίνιο.

Τελευταίο άφησαν τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή χωρίς να έχει λείψει δευτερόλεπτο. Τον Θανασάκη, τον αδερφό μου… Βαριά κουβέντα να λες κάποιον αδερφό σου αλλά με τιμά τόσο να την λέω…

Σας ευχαριστώ όλους που πιστέψατε στην τρέλα μου και σας ευχαριστώ που με κάνατε να πιστέψω στην δικιά σας…

ΑΕΚΑΡΑ για πάντα

Ζήτω το αμαρτωλό (που θα έλεγε και ο Σαμαράς) AEK LIVE

Υ.Γ. Ξεχνάω κάποιους; Ή ξεχάστηκαν μόνοι τους;

 

 

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement