ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αχάριστοι και Λούζερ εκμεταλλεύονται τα αφεντικά μας!

Published

on

pegasus_LARGE_t_1301_106791610

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (18-1-2016)

 

 

  1. Καταλάβατε αδέλφια μου μπασκετμπολίστες; Τώρα που έφυγε ο Σάκοτα, αυτοί που έμειναν για να φταίνε είσαστε εσείς… οι λούζερ, οι αχάριστοι, οι αδιάφοροι που δεν σέβεστε τις θυσίες που κάνει το αφεντικό σας.

ramfismata214

  1. «Αν μπορείς να κρατάς το κεφάλι ψηλά όταν γύρω σου όλοι, τον εαυτό τους εχάσαν δειλά, και για τούτο μαζί σου τα βάζουν, στον εαυτό σου αν μπορείς να ‘χεις πίστη όταν όλοι για σένα αμφιβάλλουν μα κι αδιάφορος να ‘σαι κι ορθός στις δικές τους μπροστά αμφιβολίες…» Ρούντγιαρντ Κίπλινγκ. Βρετανός συγγραφέας, πέθανε σαν σήμερα 18 Ιανουαρίου του 1936 

 

  1. Γι’ αυτό λέω εγώ ότι όσο καλός και να είναι ένας προπονητής δημιουργείται πρόβλημα όταν δε γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Είναι δυνατόν ρε Πογέτ σ’ ένα γήπεδο που έχουν γράψει ιστορία ο Μπονόβας και ο Γήττας, ο Μπουονανότε να κάθεται στον πάγκο;

 

  1. Σύντροφοι του Παναθηναϊκού… για να μη σας έρθει ξαφνικό, σας ενημερώνω ότι όπου να ’ναι σκάει πρόταση για το Μπεργκ.

 

  1. Διώξτε και το γιο του Σάκοτα ρε παιδιά, μεταφέρει στα κρυφά οδηγίες του πατέρα του γι’ αυτό χάνουμε.

 

  1. Σήμερα είναι η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου που αποκαλείται Blue Monday και σύμφωνα με τους ψυχολόγους είναι η πιο καταθλιπτική μέρα ολόκληρου του έτους… Ναι ρε ψυχολόγοι… ενώ όλες οι άλλες μέρες του χρόνου είναι απλά… βούρτσες μπλε! 

  1. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι λίγο πιο βαρετό απ’ το να βλέπεις νύχια να μεγαλώνουν σε πραγματικό χρόνο!

 

  1. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει τον 5χρονο γιο του από το χέρι, τον κατεβάζει στο πάρκινγκ της βίλας του και τον ρωτάει: «σήμερα με ποιο αμάξι θέλεις να σε πάω στο σχολείο;» Καμιά φορά τρομάζω όταν πάρα πολύ μικροί άνθρωποι καταφέρουν να γίνουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές… είναι επικίνδυνος συνδυασμός.

 

  1. Καλά ρε, δεν ντρέπεστε να μιλάτε τώρα για δουλειά για όλους με δικαιώματα και τέτοιες σαχλαμάρες; 100 χρόνια πίσω είσαστε ρε… Κολλημένοι!

 

  1. Ποδόσφαιρο της αγοράς είναι να έχεις για πιο καυτό όνομα στην ομάδα σου, με πρόσφατα ανανεωμένο συμβόλαιο κτλ τον Κλάους Αθανασιάδη και να παίρνεις τον Μπερμπάντοφ που αγωνίζεται ακριβώς στην ίδια θέση, γιατί ο μεγαλομέτοχος ήθελε να κάνει το εφέ του!

 

  1. Αναστασίου γύρνα!

anastasiou-mati-karaiskaki-01

  1. Ένας ιδανικός τίτλος για τον αγώνα μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ θα ήταν «Παλικαρίσια αυτοκτονία»! Πίστευα πάντως ότι μετά από τόσες διοικητικές θυσίες θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την ομάδα που κέρδισε και ο Φάρος Κερατσινίου.

 

  1. Με τον Πανιώνιο κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ για το κύπελλο και θέλω να εκφράσω μια επιθυμία: Ρε «Σάλπι» ολοκλήρωσε τις επαφές σου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να γελάσουμε λίγο!

 

  1. Εκτός κλίματος λέει ο Κρίστμας… λογικό ρε παιδιά… απόκριες έφτασαν!

 

  1. Δηλαδή για να καταλάβω, άμα φύγει ο Γκιρτζίκης και έρθει ο Καλογιάννης, θα βρεθούν οι επενδυτές που θα καλύψουν τα 50 εκατομμύρια που εξασφαλίζουν οι κανόνες της αγοράς στην Φαταουλία;

 

  1. «Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό καλό όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία». Σαρλ ντε Μοντεσκιέ. Γάλλος πολιτικός και φιλόσοφος, από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του Διαφωτισμού. Γεννήθηκε σαν σήμερα 18 Ιανουαρίου του 1689.

 

  1. Τι This Is Anfield και σαχλαμάρες ρε γατάκια του Λίβερπουλ;

CY8AqEHUQAA95lJ

  1. Ε, ναι αγορίνες μου… Προϊόν και γέννημα της αγοράς είναι η δημιουργία στο μπάσκετ της κλειστής ευρωλίγκας που θα καταδικάσει την ΑΕΚ να είναι στην καλύτερη… τρίτη και με διαφορά ασφαλείας από τους δυο πρώτους.

 

  1. Και ξαφνικά διαβάζω στα Αλαφουζικά ρεπορτάζ διθυραμβικά σχόλια για τον Μπούρμπο της Ιταλίας, τον Μέστο. Δηλαδή τα ίδια που έγραφαν το καλοκαίρι για τον Μπούρμπο της Γερμανίας, τον Βέμερ!

 

  1. Βρε μπας και εκεί στην ΚΑΕ έχετε υπογράψει καμία σύμβαση με τον ΟΑΕΔ; Αυτά τα συμβόλαια που κάνατε στους ξένους μοιάζουν σαν τα πεντάμηνα του οργανισμού.

 

  1. Αδελφέ μου οπαδέ της ΑΕΚ… Μην φτιάχνεις ένα ψέμα για να σωθείς από μια αλήθεια που δεν αντέχεις!

 

  1. Για να μην πληρώνετε τσάμπα σκάουτερ, εδώ σας έχω έτοιμο ένα βιντεάκι με μπασκετμπολίστες που κάνουν για την ΑΕΚ. Τώρα που έχουμε μια διοίκηση που κάνει υπερβάσεις για την ΑΕΚΑΡΑ μας, ευκαιρία είναι…

  1. Αυτοί που ανακάλυψαν τώρα το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το αναγάγουν σαν την αιτία που η ΑΕΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το καλοκαίρι που παραμύθιαζαν τον κόσμο για το πρωτάθλημα με τα «ήρθαμε» κτλ δεν ήξεραν για το παρασκήνιο;

 

  1. Να επισκέπτεται ολόκληρη η αποστολή τα club της ORIGINAL. Δυο πήγαν στο club των Ιωαννίνων, ο Βάργκας και ο Ανέστης… ο ένας άνοιξε το σκορ και ο άλλος έπιασε το πέναλτι. Όλα εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι;

 

  1. Σας εκλιπαρώ… σταματήστε να βαυκαλίζεστε πως όσοι στηρίζουν τα αφεντικά θα στηρίξουν και τους δούλους.

 

  1. Η λύση για την επιβίωση μιας ομάδας στις σύγχρονες συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών, μας λένε κάποιοι ειδικοί… Να βγάζουν παίκτες και να τους πουλάνε. Όπως ο Εργοτέλης ας πούμε που τα τελευταία χρόνια έχει δυο «καυτές» παραγωγές και πωλήσεις: Τον Καρέλλη στον Παναθηναϊκό και τον Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό. Το αποτέλεσμα είναι να περιμένουμε την ανακοίνωση της χρεοκοπίας του από στιγμή σε στιγμή.

 

  1. Έτσι… γιατί οι καλοί κοινωνικοί εταίροι πρέπει να έχουν και το ίδιο σπίτι. Θα το έλεγες και σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης για τη διάσωση του καπιταλισμού.

CJULZyGWUAQXYf4

  1. Αν ακούσετε ότι ενδιαφερόμαστε για έναν Αργεντινό που παίζει σε μικρομεσαία ομάδα της Ρουμανίας, μην ανησυχήσετε… παιχταράς είναι αλλά τους πιάσαμε όλους στον ύπνο και τον παίρνουμε εμείς.

 

  1. Η βιομηχανία του ποδοσφαιρικού θεάματος σου δίνει τη δυνατότητα να διαλύσεις ολόκληρο Παναθηναϊκό, μόνο και μόνο για να κάνεις το κομμάτι σου σαν μεγιστάνας πρωταθλητής που μοστράρεις στα επίσημα με την πουράκλα στο στόμα. Και μερικά χρόνια αργότερα οι οπαδοί, αντί να σε «ψάχνουν», να σε αναπολούν.

 

  1. Ευτυχώς που υποβιβαστήκαμε και καθαρίσαμε. Όπως έλεγαν κάποια αδέλφια μας… τώρα πια θεωρείτε υπέρβαση η απόκτηση ως δανικού, ποδοσφαιριστή που παίζει στην Τσάμπιονσιπ.

 

  1. Όταν περιμένεις τη μέση της χρονιάς για να πάρεις παίκτες αμφιβόλου ποιότητας σε εξαιρετική όμως τιμή, γιατί αυτή την περίοδο κατά κανόνα όσοι αποδεσμεύονται έχουν πληρωθεί από την προηγούμενη ομάδα τους, τότε το ταβάνι σου είναι η τελευταία θέση για την ΑΕΚ, δηλαδή η τρίτη… Αυτά για να πούμε και κάτι για την χαϊδεμένη μας ΚΑΕ.

 

  1. Ο Εσιέν μου θυμίζει εκείνο το ποδοσφαιράκι που παίζαμε παιδιά, που τα παικτάκια ήταν στηριγμένα σε ελατήριο. Σε όλο τον αγώνα είναι καρφωμένος στη θέση του, γυρίζει γύρω από τον εαυτό του και δίνει τη μπάλα στο διπλανό του.

1256791

  1. Το πρόβλημα σας είναι ότι εμείς λέμε απλά αυτό που πιστεύουμε, κάτι που δυσκολεύει εσάς που λέτε αυτά που σας υπαγορεύουν. Τι να κάνουμε αγορίνες… ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

 

  1. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως με έσοδα δυο εκατομμύρια στην καλλίτερη, η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια; Στα σοβαρά όμως! Θυμίζω ότι ο ίδιος ο κ. Αγγελόπουλος έχει δηλώσει ότι του χρόνου πάμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα…

 

  1. Η χαλαρή παρουσία του Μπεργκ στο φετινό πρωτάθλημα, είναι άσχετη με την επικείμενη συμμετοχή του στο Euro του καλοκαιριού;

 

  1. Προσέξτε τώρα: τραυματίζεται ο Σάντσεθ και ο Παναθηναϊκός θέλει έναν αμυντικό να τον αντικαταστήσει άμεσα. Αλλά ο Στραματσιόνι δεν θέλει τον Σίλντενφελντ, έναν ποδοσφαιριστή έμπειρο που γνωρίζει τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό πρωτάθλημα και θα έλθει να προσφέρει χωρίς να χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, αλλά θέλει κάποιον Αντέι, 24 χρονών, με 2 συμμετοχές στη Σασουόλο! Αυτά συμβαίνον όταν το ποδόσφαιρο είναι μια διαδικασία για να γίνονται… δουλειές.

 

  1. «Τίποτα δεν αγνόησα στα τραγούδια μου, διότι κι αυτό το θεωρούσα χρέος. Έγραψα για την Ελλάδα, για τη φτώχεια, για τη γυναίκα, για την εργατιά, για τον πόνο, για την αδικία, για το χαμό, για τη φυγή, για τη λευτεριά, για τον πόθο, για το ανικανοποίητο. Και πού δε φτερούγισε η φαντασία μου όλα αυτά τα χρόνια…» Βασίλης Τσιτσάνης. Ήρθε το 1915 και έφυγε το 1984, από τούτο τον μάταιο κόσμο σαν σήμερα 18 Ιανουαρίου

Παναγιώτης Αλιατάς

ramfismata34

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

Continue Reading
Advertisement