“Βαρύ όνομα η ΑΕΚ”

0

Συνέντευξη του Κώστα Κακαργιά

kakargiaς

Ο 20χρονος παίκτης του Παγκρατίου Κώστας Κακαργιάς μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”, για την αυριανή (19/10) αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο της ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας του μπάσκετ.

Παραθέτουμε τις δηλώσεις του:

– Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που τελικά δεν προχώρησε:

«Είναι γεγονός ότι πήρα μέρος σε αρκετές προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο κύριος Ζιάγκος είχε δείξει ενδιαφέρον για μένα. Η παρουσία μου στην ΑΕΚ τότε είχε συμπέσει και με ένα ελαφρύ τραυματισμό και ενδεχομένως δεν μπόρεσα να αποδώσω τα μέγιστα. Πάντως, θεώρησα ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Δεν προχώρησε. Δεν ξέρω γιατί. Η ζωή συνεχίζεται όμως για όλους. Αυτή την στιγμή είμαι στο Παγκράτι και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

– Τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του, στον αυριανό αγώνα (19/10):

«Η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Δεν χωρά αμφιβολία. Είναι φαβορί και για το ματς και για την άνοδο. Και επειδή έχει παίκτες με ποιότητα και επειδή έχει βαρύτητα το όνομά της. Υπάρχουν παίκτες έμπειροι, όπως ο Φαλέκας, ο Πολυτάρχου, ο Γκιζόγιαννης, οι οποίοι αποτελούν εγγύηση, αλλά θεωρώ, ότι η δύναμη της ΑΕΚ φέτος είναι ο πρώην συμπαίκτης μου στην Κηφισιά, ο Βαγγέλης Καράμπουλας. Είναι σπουδαίος σκόρερ».

– Την ομάδα του:

«Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για νίκη. Δεν υπάρχει καμία ομάδα άτρωτη. Ούτε η ΑΕΚ είναι άτρωτη. Έχουμε αποδείξει, ότι είμαστε ομάδα που παλεύουμε. Αυτό θα κάνουμε και πάλι. Το δείξαμε και στην πρεμιέρα στην έδρα μας. Όπου συνειδητοποίησα με το «καλημέρα» ότι έχουμε οπαδούς με δυναμική, που θυμίζουν το παλιό ισχυρό Παγκράτι. Μας δίνουν ώθηση. Είναι φοβεροί. Μακάρι, και εμείς ως παίκτες να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Πάμε για να κερδίσουμε λοιπόν την ΑΕΚ».

Τις άδειες εξέδρες:

«Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι αρνητικό αυτό για την ΑΕΚ. Μπορεί να είναι και θετικό. Στην ΑΕΚ ασκείται λόγω ονόματος διαφορετική πίεση, καθώς η άνοδος είναι αυτοσκοπός. Τουλάχιστον στην φάση αυτή ίσως ο κόσμος να άγχωνε τους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν παύει να είναι το φαβορί».


Comments are closed.