ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Βραυέυεται όλη η ΑΕΚ στην κλήρωση!

Κίτρινη αναμένεται να βαφτεί η κλήρωση της Α1 Χάντμπολ!

Published

on

Η ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ απολαμβάνει πλέον τα κεκτημένα και οι μάγκες στη σημερινή κλήρωση της Α1 Χάντμπολ θα παραλάβουν τα βραβεία τους.

alvanos-petaei

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Αλβανός θα πάρει το βραβείο του κορυφαίου της Α1, αλλά και του καλύτερου δεξιού ίντερ. Ο Δημήτρης Καφφάτος ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας, ο Χριστόφορος Μπακαούκας ο κορυφαίος δεξιός εξτρέμ, ο Γεωργιάδης ο καλύτερος αριστερός εξτρέμ, ενώ βραβείο θα πάρει και ένας πρώην πλέον παίκτης της ΑΕΚ, ο Σπύρος Μπαλωμένος ως κορυφαίο αριστερό ίντερ.

Καταλαβαίνει κανείς πως η τελετή θα είναι…Κιτρινόμαυρη και οι κόποι που έκαναν πέρυσι οι μάγκες επιτέλους ανταμείβονται.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement