Βρε δεν «αγαπιέται» και η ιδιοκτησιακή κατοχύρωση!

0

Το ΠΑΝ.ΚΙ. (όχι δεν πρόκειται για την αναβίωση του κινήματος των Πανκ) δηλαδή το «Παναθηναϊκό Κίνημα» ανακοίνωσε ότι συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο για τις πρόσφατες εκλογές στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, γιατί έγιναν αποδεκτά κάποια από τα αιτήματα του, ένα εκ των οποίων είναι και το εξής:

Gipedo_Leoforou_Alexandras«Διεύρυνση από τη πλευρά του ερασιτέχνη, της νομικής κατοχύρωσης της Λεωφόρου, ώστε να πάψει μια και καλή η αμφισβήτηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από τον κάθε κ. Καμίνη»

Κατανοητό και σεβαστό. Όταν όμως θα ωριμάσουν οι συνθήκες και θα έρθει ο κάθε κ. Πατέρας ή κ. Δημητράκης να ζητήσει τη Λεωφόρο για να κατασκευάσει εκεί ένα ιδιωτικό γήπεδο – επιχείρηση στο όνομα του Παναθηναϊκού ή για να παραχωρήσει τον χώρο για να πάρει ένα «φιλέτο» κάπου αλλού, τότε δεν «αγαπιέται» και η ιδιοκτησιακή κατοχύρωση!

Σας μιλάω εκ πείρας. Τα σαθρά, γελοία και υποτιμητικά για την στοιχειώδη νοημοσύνη του ανθρώπινου είδους, επιχειρήματα είναι στην κυριολεξία «copy paste» για όλους. Αλλάζει μόνο το όνομα της ομάδας και του μεγάλου ευεργέτη μεγαλοκαρχαρία. Όλα τα αλλά, ίδια. «προκειμένου να μείνει για πάντα χωράφι, δώστο το ρημάδι τουλάχιστον να φτιάξει ένα γήπεδο να παίζει η ομαδάρα» ή «προκειμένου να ρημάξει το γήπεδο και να το φάνε οι αράχνες, δώσε το στον μάγκα και αυτός ξέρει τι θα κάνει»

Το τραγικό είναι ότι υπάρχει σεβαστός αριθμός ανθρώπων που ενστερνίζονται και αναπαράγουν τα παραπάνω «επιχειρήματα»!

Κατά τα άλλα, πληθαίνουν τα άρθρα που μιλάνε για τις «ομάδες των οπαδών» – αυτές, ντε, που οι καπιταλιστές θα έχουν τα κλειδιά του «μαγαζιού», και οι οπαδοί θα τους χρηματοδοτούν!

Παναγιώτης Αλιατάς

[email protected]

https://twitter.com/aliatas74


Comments are closed.