Γάτα με χαίτη ο Κομπότης!

0

Υπάρχει έτσι σε γενικές γραμμές η τάση στην αθλητική δημοσιογραφία της χώρας μας, κάτι τύποι της ποιότητας του Θωμά Μητρόπουλου, του Μάκη Ψωμιάδη, του Αχιλλέα Μπέου κτλ. να παρουσιάζονται ως «γάτες με πέταλα» και μεγάλοι γνωστές του ποδοσφαίρου, μάστορες στις μεταγραφές και πολλά ακόμα.

kompotis_1502Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει και ο αυτοκράτορας του βαμβακιού και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης. Αυτός ο γίγαντας του 1,50 με την χαίτη προς τα πάνω, είχε στην ομάδα του το 2010 τον Κίκε Σόλα. Με το ποδοσφαιρικό του μάτι, ο μεγάλος αυτός παράγοντας του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου έκρινε πως ο Κίκε Σόλα, «δεν μπορεί το παλικάρι»!

Ο 27χρονος επιθετικός έφυγε από την ομάδα του Κομπότη και πήγε στην Οσασούνα πετυχαίνοντας σε 31 ματς εννιά γκολ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εισηγήθηκε την απόκτησή του για λογαριασμό της Ατλέτικο Μπιλμπάο που δαπάνησε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Γάτα ο Κομπότης. Γάτα με χαίτη!

Αλλά μιας και πιαστήκαμε με τις ημέρες και τα έργα του βαρύμαγκα με το κομπολόι που πέρυσι τις τελευταίες αγωνιστικές είχε τολμήσει να πιάσει στο στόμα του την ΑΕΚ, ας αποκαλύψουμε στους αναγνώστες μας ότι ο «κύριος» αυτός μεταξύ πολλών άλλων είναι και… ανοιχτοχέρης. Σκεφτείτε ότι μετά το τέλος του πρωταθλήματος απολύει όλο το προσωπικό και το επαναπροσλαμβάνει για να γλιτώσει δύο μηνιάτικα από τον καθένα!

Την ίδια τακτική ακολουθεί και με τα ενοικιαζόμενα σπίτια που τα δίνει στους παίκτες που έρχονται. Το κορυφαίο είναι το κόλπο που κάνει με τις προκαταβολές. Δίνει 200 έως 400 ευρώ λιγότερα με την πρόφαση ότι χρειάστηκε αυτά τα χρήματα πριν από λίγο για άλλη δουλειά.

Να τον χαιρόμαστε αυτόν και τους υπόλοιπους επενδυτές του ποδοσφαίρου μας. Αυτούς θέλουμε, αυτούς έχουμε!

Παναγιώτης Αλιατάς
[email protected]
https://twitter.com/aliatas74


Comments are closed.