Γέλασε ο Πέκχαρτ όταν του είπαν, ότι το γκολ του έμοιαζε με του Ιμπραΐμοβιτς!

0

Χαρούμενος στην Ελλάδα δήλωσε ο Τόμας Πέκχαρτ, ειδικά μετά τα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιωνίο, με τα οποία έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Ο Τσέχος επιθετικός μίλησε στην τσέχικη ιστοσελίδα «isport.cz» όπου αποκάλυψε πως κάποιος  του είπε ότι στο πρώτο τέρμα του θύμισε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάτι για το οποίο τον έκανε να ξεκαρδιστεί. 

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα γκολ: «Το πρώτο γκολ ήταν και των δύο (του ίδιου και του Μπαρμπόσα). Βγήκε μια ωραία σέντρα, ξέφυγα από τα στόπερ, άπλωσα το πόδι και βρήκα τη μπάλα με το τακούνι. Ήταν σαν ένα γκολ που πέτυχα με την Γιάμπλονετς απέναντι στη Σλάβια, αλλά αυτό ήταν ακόμη καλύτερο. Στο δεύτερο γκολ κερδίσαμε τη μπάλα στο κέντρο, έκανα την κίνηση, έγινε μια μπαλιά ανάμεσα στους αμυντικούς, έκανα ένα σουτ προς το τέρμα, ένας αμυντικός βρήκε τη μπάλα και μπήκε στα δίχτυα. Για το πρώτο γκολ μου είπαν κάποιοι ότι εμπνεύστηκα από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (γέλια)».

Για τη ζωή στην Ελλάδα: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μεγάλοι… φαν της θάλασσας. Από αυτή την άποψη η ζωή στην Ελλάδα είναι φανταστική».

Για τους πρόσφυγες: «Επισκεφτήκαμε ένα κέντρο προσφύγων σε ένα νησί (σ.σ. στην Μυτιλήνη). Υπήρχαν κυρίως παιδιά που έχασαν τους γονείς τους στην διαδρομή. Ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Όμως συνολικά δεν υπάρχουν προβλήματα από αυτό στην Ελλάδα».


Comments are closed.