Τι περιέχει ο φάκελος γήπεδο

0

Το aek-live σας αποκαλύπτει…

1

Η μεγάλη ημέρα για την πρώτη παρουσίαση των σχεδίων για το νέο ΝΑΟ του δικεφάλου έφτασε.

Την Τετάρτη 02/10 λίγο μετά τις 7 το απόγευμα (aek-live tv), το σύνολο των δημοτικών συμβούλων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, αλλά και του κόσμου της ομάδας θα γίνουν αυτόπτες μάρτυρες των σχεδίων για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Όμως πέραν των σχεδίων για την ανέγερση του γηπέδου, πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Δ. Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του, έχουν κατά νου να γίνουν και κάποια έργα στα πέριξ του γηπέδου.

Το aek-live σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε για τις συγκεκριμένες εργασίες που αν εγκριθούν από τον δήμο θα ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Α) Εργασίες επί της οδού Παπαναστασίου, του δρόμου δηλαδή που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό και μετονομασία του δρόμου σε οδό ΑΕΚ.

Β) Υπογειοποίηση του δρόμου που βρίσκεται πίσω από την θέση της ιστορικής σκεπαστής (θύρα 9-11) και ταυτόχρονη πεζοδρόμηση του άνω τμήματός του. Έτσι ώστε να αλλάξει όλο το σκηνικό και η εικόνα γύρω από το γήπεδο.

Γ) Δημιουργία θέσεων πάρκινγκ, μέσω της αξιοποίησης μέρους του οικοπέδου της Μπριτάννια. Υπενθυμίζουμε ότι κομμάτι του συγκεκριμένου οικοπέδου ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς.

Δ) Απομάκρυνση των απορριμματοφόρων του δήμου, από το μέρος που μέχρι σήμερα σταθμεύουν, ακριβώς πίσω δηλαδή από την παλιά θύρα 21 του γηπέδου και λίγα μέτρα  μακριά από το άλσος.

Όλα αυτά και πολλά άλλα που ίσως δεν γνωρίζουμε, θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας όπου και θα λάβουν χώρα οι τοποθετήσεις όλων των εκλεγμένων εκπροσώπων του δήμου και φυσικά των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία…

Ρ. Α.

 

 


Comments are closed.