Σκάνδαλο! Πάει για αναβολή η υπόθεση Σισέ!

0

Για αναβολή στις 28 Φεβρουαρίου πηγαίνει η υπόθεση Σισέ! Αιτία του αιτήματος είναι ότι ο δικηγόρος των Πειραιωτών Δημήτρης Καρπετόπουλος, Γιάννης Χατζησαββάογλου χειρουργήθηκε στη μέση και είναι σε αναρρωτική άδεια, επίσης οι “ερυθρόλευκοι” υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να απολογηθούν ούτε την επόμενη πέμπτη στο Εuropa League.

 

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Άρη Άσβεστά στο sport-fm.gr:

Αναβολή, όχι για την επόμενη εβδομάδα, αλλά… για τις 28 Φεβρουαρίου, ζήτησε και πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώπιον της οποίας επρόκειτο σήμερα να απολογηθεί.

Η υπόθεση αφορά τις θέσεις που εξέφρασε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μετά το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (26/1), βάλλοντας κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Ιβάν Σαββίδη, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, με αποτέλεσμα ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ομοσπονδίας, Γιώργος Λαϊνης να ασκήσει σε βάρος του Ολυμπιακού πειθαρχική δίωξη για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις» και μάλιστα με την επιβαρυντική τους μορφή.

Αιτία του αιτήματος αναβολής, όπως είπε προς το πειθαρχικό όργανο ο δικηγόρος Δημήτρης Καρπετόπουλος, ήταν ότι ο πρώτος τη τάξει δικηγόρος των Πειραιωτών, Γιάννης Χατζησαββάογλου χειρουργήθηκε στη μέση και βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα είναι σε θέση να απολογηθεί ούτε την επόμενη Πέμπτη, καθώς η ομάδα θα αγωνίζεται στο εξωτερικό για το Europa League.

Μοιραία, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αναγκάστηκε να δώσει αναβολή για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Η λογική λέει ότι τους ίδιους λόγους για να πάρει αναβολή θα επικαλεστεί και αύριο ο Ολυμπιακός, όπου στις 11 το πρωί στο Πειθαρχικό Όργανο της Super League είναι προγραμματισμένη η απολογία του Σισέ για τις χειρονομίες του στην Τούμπα.

Αν και ο αθλητικός δικαστής της λίγκας δώσει την αναβολή, ο Σισέ θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα τιμωρηθεί (αν τιμωρηθεί) για άλλο αγώνα (ανάλογα με το πότε θα απολογηθεί).


Comments are closed.