Γιώτα το Χανουμάκι

0

thessΤο σημερινό άρθρο μου θέλω να το αφιερώσω σε μια ”Ενωσίτισσα” που ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Στην περιοχή λοιπόν που ο ΠAOK έχει την έδρα του και βασιλεύει (την Τούμπα) και αλήθεια οποιοσδήποτε φοβάται να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτόν, εργάζεται μια κοπέλα που καθημερινά αποδεικνύει σε όλους ότι το ”ΑΕΚ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ” και το ‘’ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ’’ πως είναι ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Καθημερινά δίνει τον δικό της αγώνα για το μεγαλείο αλλά και την ιστορία της ΑΕΚ, τους κάνει αν χρειαστεί και φροντιστήρια τι εστί ΑΕΚ, αλλά και πολλές φορές δεν διστάζει να τα βάλει με πολλούς Παοκτσήδες για ότι έχει να κάνει για την ομάδα που αγαπάει και λατρεύει.

Σε όλα αυτά που γράφω έχω ιδία άποψη μιας και ζω και εγώ σε αυτήν την πόλη, είμαστε φίλοι κολλητοί και αλήθεια ζηλεύω και εγώ το πάθος της αλλά και την τρέλα της για την ΑΕΚ.

Πάντα στον λαιμό της φοράει με καμάρι τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ τον γνήσιο Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό,και όχι το πουλί με τα δυο κεφάλια όπως απαντάει χαρακτηριστικά, σε όποιον τολμήσει να την ρωτήσει εάν είναι του ΠΑΟΚ.

Αλήθεια κρατάει Θερμοπύλες μέσα στο άντρο του ΠAOK την Τούμπα με καθημερινές διαμάχες, δεν διστάζει μάλιστα να τους χαρακτηρίζει λίγους και μίζερους,αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι ξέρουν ποια είναι, και που εργάζεται,και μάλιστα της αναγνωρίζουν το θάρρος, και την αγάπη της για τα τρία πιο μαγικά γράμματα της ζωής της,όπως λέει χαρακτηριστικά,επειδή πλέον έχει φτιάξει τον δικό της μύθο.

Θώρησα ότι είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για αυτήν την Ενωσσίτισα (αν και γνωρίζω ότι δεν της αρέσει καθόλου η δημοσιότητα)αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε και να παραδειγματιζόμαστε, ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας μακριά από την Αθήνα που δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για το μεγαλείο της ΑΕΚ σε μια περιοχή που αλήθεια για όσους ξέρουν τι εστί Τούμπα να φωνάζεις δίχως φόβο δυνατά…….. ΑΕΚ.

Μιχάλης Μικελλής, aek-live.gr


Comments are closed.