Γκέντσογλου: «Πολύ πιο ΑΕΚ, αυτή της Γ’Εθνικής»

0

Μέλι έσταξε η γλώσσα του Σάββα Γκέντσογλου για την ΑΕΚ της Γ’Έθνικής ρίχοντας γέφυρες, όπως φαίνεται, για το ποδοσφαιρικό του μέλλον

gentzoglou-570Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ που συνεχίζει την καριέρα του στη Ιταλία δήλωσε στο Sport24: «Έχω δει ακόμα και τα φιλικά και ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να δω και τα υπόλοιπα. Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα και όπως βλέπουμε με τον κατάλληλο άνθρωπο από πίσω και με το όραμα που δίνει στον κόσμο της, θα φτάσει πολύ ψηλά, εκεί που ανήκει. Δυστυχώς αυτή η ΑΕΚ της Γ Εθνικής είναι πολύ πιο «ΑΕΚ» από αυτή των τελευταίων ετών σε όλα τα επίπεδα».

Όπως καταλαβαίνετε, ο Γκέντσογλου έχει αρχίσει να προσεγγίζει με δηλώσεις την ΑΕΚ. Γιατί τον τελευταίο καιρό αντί για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα, έχει περισσότερο γνωστός για τα ερωτικά του καμώματα και τη σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη. Ο Γκέντσογλου πριν χρόνια ήθελε να φύγει πάσει θυσία από την Ένωση. Η πλάκα είναι ότι χαρακτήρισε αγαπημένο του προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο δεν είχαν και τόσο θερμές σχέσεις.

 


Comments are closed.