Γκιζόγιαννης: “Να επιστρέψει η ΑΕΚ στην Α1”

0

γκιζοO Γκιζόγιαννης μίλησε για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς.

Ο παίκτης της Βασίλισσας παραχώρησε συνέντευξη στην “Ώρα των σπορ” και μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς και όχι μόνο.

“Πρέπει φυσικά να δούμε και την επιλογή του άσου, σχετικά με το ποιος παίκτης θα έρθει, αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ότι έχουν γίνει πολύ καλές κινήσεις, ταιριαστές με την φιλοσοφία της ομάδας και του τι περιμένει ο κόουτς από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θεωρώ ότι θα ενισχύσουν την ομάδα οι μεταγραφές. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρυσι, όταν πετύχαμε την πρώτη άνοδο. Φέτος λοιπόν, πρέπει να πάρουμε νέα άνοδο και να επιστρέψουμε με την ΑΕΚ στην Α1.”

Στη συνέχεια σχολίασε τη μεταγραφή του θοδωρή Τσιότρα: “Ο Θοδωρής θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή προσθήκη, ειδικά για τον ρόλο που τον προορίζει ο κόουτς. Είναι απόλυτα ταιριαστός πιστεύω. Θα δώσει πολύ ενέργεια πάνω από όλα στην άμυνα. Είναι αθλητικό παιδί και κάνει πολλά κλεψίματα. Είναι γενικά πολύ καλός και επιθετικά, στο να αλλάξει τον ρυθμό και να δημιουργήσει φάσεις για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Σίγουρα πέρυσι έκανε πολύ μεγάλη πρόοδο ο Θοδωρής και πιστεύω ότι θα δώσει πολλά στην ΑΕΚ”

Σε ερώτηση για τον Καμπερίδη είπε: “Η αλήθεια είναι ότι τον Καμπερίδη δεν τον ξέρω προσωπικά. Απλά από όσο έχω δει στους αγώνες της Εθνικής Νέων, μιλάμε για ένα παιδί που έχει τα προσόντα και το αθλητικό κορμί. Σίγουρα χρειάζεται αρκετή δουλειά, αλλά έχει στοιχεία πάνω στα οποία αξίζει να επενδύσει κανείς. Εννοείται ότι εμείς σαν πιο παλιοί, θα παρέχουμε την βοήθεια μας σε ότι χρειαστούν όλοι οι νεαροί παίκτες, αρκεί βέβαια να την εκμεταλλευτούν κατάλληλα.”

O Γκιζόνγιαννης μίλησε και για τους στόχους της νέας χρονιάς: “Θεωρώ ξεκάθαρα ότι για να θέσεις στόχους πρωταθλητισμού σε όλα τα επίπεδα και όλα τα αθλήματα ενός συλλόγου, αυτό προϋποθέτει μια διοίκηση που να προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια πάνω από όλα, στους εργαζόμενους. Το θετικό με την ΑΕΚ πλέον, είναι ότι υπάρχει μια διοίκηση που όλα αυτά τα παρέχει και με το παραπάνω. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και τους ξέρουμε όλοι. Από εκεί και πέρα, μακάρι να είμαστε υγιείς και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είμαστε καλά αρκεί να υπάρχει υγεία. Χρειάζεται πάντα και ο παράγοντας τύχη.”

Τέλος σχολίασε και τη φετινή Α2: “Τα τελευταία χρόνια που έχω παίξει στην κατηγορία και με βάση την εμπειρία μου, δεν θεωρώ επικίνδυνες μόνο τις ομάδες που ενισχύονται μεταγραφικά. Είναι εξίσου επικίνδυνες όλες οι ομάδες της κατηγορία και όλες διαθέτουν δυνατές έδρες. Το πρόγραμμα άλλωστε, έχει πολλά ταξίδια φέτος. Υπάρχουν τρεις-τέσσερις ομάδες που μαζί με εμάς θα έχουν δυνατά ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά συγκεντρωμένοι για το αποτέλεσμα, σε κάθε ματς. Είναι πολύ σκληρό και επικίνδυνο πρωτάθλημα η Α2. Συνολικά θεωρώ ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Α2, εν συγκρίσει με το περσινό στη Β’, όπου ουσιαστικά είχαμε ξεχωρίσει εμείς και το Ψυχικό”


Comments are closed.