Γρηγορίου: «Ο μουγγοθόδωρος… βασιλιάς στο Γουδή»!

0

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου ήταν καταπέλτης κατά των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ και ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής.

 

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά στο SDNA: «Πού είναι οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, ο κ. Πετρόπουλος και ο κ. Καρράς; Γιατί δεν άσκησαν πειθαρχική δίωξη στον Περέιρα και στον Κασάμι; Παρά άσκησαν στον Μελισσανίδη για μια δήλωση, την ώρα που έχει κριθεί από το δικαστήριό σας ότι ο Μελισσανίδης δεν έχει μετοχική σχέση με την ΑΕΚ. Η κίνηση αυτή δείχνει εμπάθεια, απρέπεια και παράβαση καθήκοντος. Αλλά όταν δεν μας συμφέρει, βασιλιάς εδώ στο Γουδή είναι ο «μουγγοθόδωρος»!

Εμείς σαν ΠΑΕ ΑΕΚ, έχουμε κάνει καταγγελία-αναφορά στον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, στον εισαγγελέα Εφετών, κ. Ντογιάκο και στον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Κοντονή, κατά των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων κ.κ. Πετρόπουλο και Καρρά για τη στάση που έχουν κρατήσει. Στείλαμε έναν τεράστιο φάκελο με όλα τα δημοσιεύματα, ακόμα και του πορτογαλικού Τύπου που κατακεραυνώνουν τον Περέιρα».


Comments are closed.