Δέλλας: Από τις βάσεις και όχι τα κεραμίδια!

0

Τον λόγο στην ενημέρωση για τις ακαδημίες πήρε και ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, που εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει.

dellas-skeptikos

Τόνισε πως η νέα αυτή προσπάθεια πρέπει να αρχίσει από τις βάσεις και όχι τα κεραμίδια, μίλησε για φυλλάδιο με την ιστορία της ΑΕΚ που θα παίρνουν όλα τα παιδιά που εγγράφονται, αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να προπονούνται μαζί με την πρώτη ομάδα και να έχουν στόχο να μπουν στα αποδυτήρια των μεγάλων.

 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

 

Ο χρόνος που μας δόθηκε ήταν λίγος. Πιστεύω πως τα άτομα που συμμετέχουν είναι αξιόλογοι και γνώστες. Όλα έρχονται κυκλικά. Επειδή η ΑΕΚ χτίζεται από την αρχή δεν γίνεται από τα κεραμίδια, αλλά από τις βάσεις που είναι οι ακαδημίες. Το ήθος και η πειθαρχία είναι σημαντικά. Όποια παιδιά έρχονται θα παίρνουν φυλλάδιο και να ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν. Αυτό είναι το γενικό πλάνο.

 

Δεν χτίζεται από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο και δουλειά. Θέλει βοήθεια. Η ομάδα βγάζει μία υγεία και μία οργάνωση. Στήριξη από κόσμο, δημοσιογράφους και όλο τον οργανισμό για να μπορέσει να κινείται κάτω από πολύ δύσκολη κατάσταση. Να ευχηθώ καλή επιτυχία. Η συνεργασία θα υπάρχει από όλους μας από την πρώτη ομάδα. Θέλουμε να έρθουν οι ακαδημίες μαζί με την πρώτη ομάδα. Να δίνουμε στο παιδάκι στόχο για να μπει μια μέρα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.


Comments are closed.