Δέλλας για Γεωργέα: «Νίκο σε ευχαριστώ»

0

Συγκίνηση στη συνέντευξη Τύπου! Ο Δέλλας αποχαιρέτησε ευχαριστώντας τον Νίκο Γεωργέα που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ.

FOOTBALL LEAGUE / PLAY OFF / ËÁÑÉÓÁ - ÁÅÊ

«Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να πω. Παίζαμε με οργανωμένη ομάδα που μας δυσκόλεψε στο πρώτο ματς. Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση απέναντι στη Λάρισα στα πλέι οφ. Είχαμε διάθεση, κάναμε φάσεις, δώσαμε το γκολ από ευθύνη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε υπομονή αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

 

«Το βασικό ήταν να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την πρωτιά στα πλέι οφ, όπως είχα πει μετά την πρεμιέρα με τον Ηρακλή και όλη τη σεζόν. Για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνει δουλειά. Γι’αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ορισμένοι νόμιζαν ότι η Β’ Εθνική θα ήταν εύκολη υπόθεση για την ΑΕΚ, σας βεβαιώ όμως ότι ήθελε μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε να τελειώσουμε με μεγάλη διαφορά και να μπουμε στα πλέι οφ, όπου δεν είχαμε καλή εικόνα. Ωστόσο, όπως είδαμε με Απόλλωνα τα παιδιά έχουν τέτοια νοοτροπία που δεν παρατάμε τίποτα».

 

Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΚ ευχαρίστησε όλη την ομάδα και τον κόσμο: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στον Βασίλη Μπορμπόκη, στον Δημήτρη Μπουρουτζίκα, στον Βούλγαρη, τον Καμπόλη, στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και στον κύριο Μπάγεβιτς για τη στήριξη και τη βοήθεια. Φυσικά στον κόσμο που αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα. Κάποιες φορές τον στενοχωρήσαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Παρ’ ολα αυτά ήταν δίπλα στην ομάδα. Θέλω να τους πω, να συνεχίσουν έτσι. Τις μεγάλες ομάδες κάνουν ο κόσμος της. Την Τ ετάρτη κλείνει αυτός ο κύκλος και ανοίγει ένας άλλος».

Καταλήγοντας ευχαρίστησε τον Φούλη: «Κλείνοντας αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο, αυτά τα 2 χρόνια βοήθησε πάρα πολύ. Είναι μία απ’τις σημαίες της ομάδας, για την αυταπάρνηση και το πάθος. Νίκο σε ευχαριστώ».

Ερωτηθείς  αν γίνει κάποια συζήτηση για την παραμονή του, είπε δεν υπάρχει καμια.


Comments are closed.