ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας: Το γήπεδο το Α και το Ω της ΑΕΚ

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους εκπρόσωπους του τύπου που βρίσκονται στο Πήλιο. Ο Κολοσσός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γήπεδο, την νέα προσπάθεια αναγέννησης που γίνεται στην ομάδα, τις μεταγραφές και την συνεργασία του με τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Μελισσανίδη.

Published

on

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους εκπρόσωπους του τύπου που βρίσκονται στο Πήλιο. Ο Κολοσσός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γήπεδο, την νέα προσπάθεια αναγέννησης που γίνεται στην ομάδα, τις μεταγραφές και την συνεργασία του με τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Μελισσανίδη.

dellas4

“Το γήπεδο είναι το Α και το Ω για την ΑΕΚ, η προοπτική που έχει η Ένωση μ’ έκανε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία”

Αναλυτικά τα λόγια του Δέλλα για:

το γήπεδο: «Νομίζω ότι το γήπεδο είναι το Α και το Ω. Η κατρακύλα της ΑΕΚ ξεκίνησε από τη στιγμή που έπεσε το γήπεδο. Εγώ εκεί ορίζω το σημείο μηδέν. Και αν το καλοσκεφτείτε έτσι είναι. Χωρίς γήπεδο η ομάδα, φανταστείτε τον εαυτό σας χωρίς σπίτι. Έτσι είναι και μια ποδοσφαιρική ομάδα πάνω-κάτω, από πολλές απόψεις. Για μένα θα μπορούσε κάλλιστα το γήπεδο να υπάρχει και να διαμορφώνεται σταδιακά».

τα μεταγραφικά: «Έχουμε αποφασίσει να γίνουν κάποιες προσθήκες, όσον αφορά το ρόστερ της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκονται και κάποια παιδιά από την Κ17. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά θα βρίσκονται μαζί μας και στις Ακαδημίες. Ήθελα να τους πάρω μαζί μου για να καταλάβουν και να τους βάλω στο νόημα της πρώτης ομάδας και παράλληλα να είναι πρεσβευτές της πρώτης ομάδας στις Ακαδημίες. Σε ότι έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά των μεταγραφών ο στόπερ είναι μια έμπειρη λύση που να ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα μας, έχουμε καταλήξει σε κάποια ονόματα αλλά δεν μπορώ να σας το πω. Ο ‘Λύμπε’ και ο Μπάγεβιτς είναι υπεύθυνοι για αυτό. Σχεδόν πάντως έχουμε βρει αυτά που θέλουμε. Το σκεπτικό μου είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται να μπορεί να αγωνίζεται με τους ίδιους παίκτες σε διαφορετικά συστήματα και σχηματισμούς».

την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: «Αυτό που με έκανε να πω το ναι ήταν η προοπτική, δεν με φώναξε μόνο ο κύριος Μελισσανίδης, ήταν αυτό που ήθελα και εγώ να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή πάνω όμως σε βάσεις και πιστεύω που είχα εγώ ως παίκτης, ως άνθρωπος και τώρα ως προπονητής. Οι βάσεις αυτές έχουν να κάνουν με την πειθαρχία που πρέπει να υπάρχουν μέσα σε μια ομάδα, με το να γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές σε ποια ομάδα βρίσκονται, να γνωρίζουν τι αντιπροσωπεύει η ΑΕΚ. Βασικό στοιχείο ήταν ότι η ομάδα δεν μπορεί να χτιστεί από τα κεραμίδια και σε αυτό συμφωνούν και οι κύριοι Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς».

τη συνεργασία με Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλο: «Από πίσω υπάρχει μια ισχυρή διοίκηση και ένας τεράστιος λαός. Είμαστε ήρεμοι, ξέρουμε τι κάνουμε, ξέρουμε τι θέλουμε, δεν έχουμε πανικό μέσα μας, έχουμε δουλέψει και σε δυσκολότερες καταστάσεις. Η ομάδα αποπνέει υγεία και αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Η δική μου φιλοσοφία, αλλά και του κυρίου Μπάγεβιτς και του Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά και του προέδρου ταυτίζεται απόλυτα σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε».

Continue Reading
Advertisement