ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας: Χωρίζω το παιχνίδι σε δύο κομμάτια…

Στα πολλά λάθη του πρώτου μέρους και στη βελτίωση του δευτέρου στάθηκε ο προπονητής.

Published

on

Σε δύο κομμάτια θέλησε να χωρίσει το παιχνίδι ο Τραϊανός Δέλλας που επισήμανε τα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και την βελτίωση στην επανάληψη. Παράλληλα, δεν θέλησε να πει μεγάλες κουβέντες αλλά αρκέστησε στη φράση πως πρέπει γρήγορα να φύγει η ομάδα από την κατηγορία.

Dellas

 

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Σήμερα το παιχνίδι θα το χωρίσω σε δύο κομμάτια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε νευρικότητα. Στο κέντρο κάναμε λάθη και αυτό επηρέασε όλη την ομάδα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγματα. Αντικαταστήσαμε δύο παίκτες αναγκαστικά. Η εικόνα μας στην επανάληψη ήταν καλύτερη και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Για μένα είναι άλλοι τρεις βαθμοί για να φύγουμε από αυτή την κατηγορία. Η διαφορά έχει μεγαλώσει και κάθε αγωνιστική θα μεγαλώνει.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement