ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέλλας: Ώρα για τα νέα… παιδιά

Published

on

tromaktiko

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Δέλλας από την εμφάνιση της ΑΕΚ, αλλά υπάρχει σοβαρή δικαιολογία. Ο άθλιος αγωνιστικός χώρος. Αναλυτικά τα όσο είπε ο προπονητής της Ένωσης μετά την αναμέτρηση με τον Περαμαϊκό.

«Τα πολλά λάθη που κάναμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαν να κάνουν με τον κακό αγωνιστικό χώρο και ότι παίξαμε για πρώτη φορά σε πλαστικό. Δεν μπορώ να κρίνω τους παίκτες μου από ένα ματς, έχω πλήρη εικόνα από όλους απλά θέλω να δώσω τη χαρά και στα νέα παιδιά να αγωνιστούν.

Δεν υπήρχαν πολλά νέα πρόσωπα. Τα δύο νέα ήταν ο Παληαρούτας και ο Κέζος, απλά τα πολλά προβλήματα που είχαμε με έκαναν να αλλάξω πολλές θέσεις στους ποδοσφαιριστές μου».

Τέλος ο Δέλλας αναφέρθηκε και στο ταξίδι του Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι λέγοντας απλά: «Δεν υπάρχει τίποτα».

Αναφορικά με τους δυο δανεικούς, Ντούμπερετ και Δημγκιόκα σημείωσε: «Και οι δύο πήγαν πάρα πολύ καλά σήμερα. Λίγο καλύτερος ήταν ο Ντούμπερετ και αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκαν δανεικοί. Για να πάρουν μάτς και να γίνουν καλύτεροι.»

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement