Δίνει ανάσες αλλά…

0

μπαρμποσα1

Η ΑΕΚ καλείται να νικήσει σήμερα τον Παναθηναϊκό, αν επιθυμεί να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης ωστόσο είναι αναγκασμένη και πάλι να αντιμετωπίσει….την κούραση!

O υπηρεσιακός προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Παναγιωτάρας τόνισε την ανάγκη να γίνουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα προκειμένου ορισμένοι παίκτες να ξεκουραστούν, ωστόσο περιθώρια δεν υπάρχουν.

Ο μόνος φρέσκος παίκτης της ΑΕΚ θα είναι Έλντερ Μπαρμπόσα ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος θα πρέπει να είναι ο κινητήριος μοχλός όλης της ομάδας, αν θέλει η Ένωση να πάρει την νίκη και να μπει και πάλι για τα καλά στο παιχνίδι του… Champions League.

Aπό την άλλη, στην αποστολή των κιτρινόμαυρων βρίσκεται ξανά και ο Μπρούνο Ζουκουλίνι ωστόσο θεωρείτε αρκετά δύσκολη η συμμετοχή του σε έναν τέτοιο αγώνα, την ώρα που βρίσκεται σε απραξία τους τελευταίους 3 μήνες. Ανάσες ξεκούρασης, ίσως δώσει και πάλι και ο Άνταμ Τζανετόπουλος ενώ θεωρητικά πιο φρέσκος είναι και ο Ντιέγκο Μπουονανότε, με τον Αργεντινό όμως να μην μπορεί να βρει ρυθμό.

Έτσι, ο βοηθός του Στέλιου Μανωλά, θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες αλχημείες έτσι ώστε η Ένωση να εμφανιστεί όσο πιο ξεκούραστη γίνεται σε αυτόν τον πρόωρο…τελικό.


Comments are closed.